KAZİMİYESPOR NAMAĞLUP ŞAMPİYONLUĞA DOĞRU

2. Amatör Merkez 1. grubunda yer alan lider Kazimiyespor 9. Hafta mücadelesinde deplasmanda Söğütlükalespor ile karşılaştı.

KAZİMİYESPOR NAMAĞLUP ŞAMPİYONLUĞA DOĞRU


2. Amatör Merkez 1. grubunda yer alan lider Kazimiyespor 9. Hafta mücadelesinde deplasmanda Söğütlükalespor'un ile karşılaştı.

 Maça iyi  başlayan Kazimiyespor 5. dakikada semih'in geliştirdiği atakta golu erken buldu. Baskıyı elinden bırakmayan Kazimiyespor Tuncay ile çıktığı atakta rakip oyuncu ile birebir kaldı ve şortundan çekilerek gole gitmesi engellendi 26. dakikada hakem penaltı vuruşunu verdi ve Söğütlükalespor?dan penaltıyı yapan Furkan kırmızı kart gördü ve buna itiraz eden Söğütlükalespor'lu oyuncu Semih'te hakeme yapmış olduğu itirazından dolayı oda kırmızı kartla takımını 9 kişi bıraktı. Penaltıda topun başına Semih geçti ve durumu 2-0 yaptı. Penaltı vuruşundan hemen sonra bu sefer sahnede bayram vardı Semih'in harika ara pasıyla kaleci ile karşı karşıya kaldı ve durumu 3-0'a taşıyan gole kaydetti.

Maçın ikinci yarısında Top hakimiyeti yine Kazimiyespor’daydı ve dakika 75'de sahneye Kudret çıktı ve cezasahası yayına gelmeden aşırtma vuruşuyla durumu 4-0'a getirdi. Dakika 80'i gösterdiğinde Semih'in yine harika bir ara pasında topu Cüneytle buluşturdu ve kaleci ile karşı karşıya kalan Cüneyt yanındaki Fatih'e pasını verdi ve durumu 5-0'e getiren golü kaydetti.

Bu golden sonra Söğütlükalespor'lu oyunculardan Ersin Yan hakeme yapmış olduğu itirazdan ve Argo kelime kullandığı gerekçesiyle kırmızı kart görerek takımını 8 kişi bıraktı ve onunla birlikte Özdemir'de oyun alanını terk etmesiyle Söğütlükalespor 7 kişi kaldı ve Teknik Direktör takımını sahadan çekti ve Hakem maçı 80. dakikadan sonra oynatmadı. Sonuç Sakarya Amatör Kulüpler Federasyonunun vereceği karar ile kesinleşecek.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2017, 19:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184