Kazimiyespor Şampiyonluğa Kilitlendi

Sakarya 1. Amatör küme Liginin bitmesine iki hafta kala Grup lideri Kazımiyespor gözünü Şampiyonluğa dikmiş durumda.

Kazimiyespor Şampiyonluğa Kilitlendi



Kazımiyespor Yönetimi, Futbolcular ile bir araya gelerek bu hafta oynanacak olan Keremalispor maçı için değerlendirmelerde bulundu.

Toplantı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kazımiyespor Basın Sözcüsü Serkan Bilgin, Lig'in bitimine son iki hafta kaldı ve Kazımiyespor olarak Şampiyonluğa kitlenmiş durumdayız. Sezon başında da söylediğimiz gibi bu sezonda Şampiyon biz olacağız. Yöneticilerimiz, Kazımiye Mahallesi halkı ve Futbolcularımız ile bir bütünüz ve bu başarıyı hep birlikte başarmanın mutluluğu içinde olmaktan gurur duyuyorum.

Tüm Futbolcularımızı, Yönetim ekibimiz adına tekrar tebrik ediyorum. Sezon başından beri tüm futbolcularımız akıttıkları alın terleriyle bu şampiyonluğa bizlere tekrar yaşatacaklarına güvenimiz tam.

En iyi şekilde temsil edeceğiz

Şampiyon oldukları takdirde de gelecek sezon için hedeflerini açıklayan Bilgin, Süper Amatör'e çıkarak Hendek'imizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bunun hazırlıklarına şimdiden başlamış bulunuyoruz ve daha sonra bunun ile alakalı açıklamalarda bulunacağız dedi.

Lider Kazımiyespor, 1. Amatör Lig 21. Haftasında evinde Keremalispor'u konuk edecek. Karşılaşma 17 Mart Pazar günü 16.00'da Kazımiye Melih Bilgin Stadyumunda oynanacak.

Serkan Bilgin


Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2019, 19:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184