KAZİMİYESPOR'DAN TRANSFER BOMBASI!

1. Amatör Küme Lig'inde mücadele eden Kazimiyespor, devre arası transfer döneminde Oğuz Şentürk ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

KAZİMİYESPOR'DAN TRANSFER BOMBASI!


Devre arasın transfer sezonuna hızlı başlayan kırmızı-beyazlılar, 29 yaşındaki santrafor oyuncusu Oğuz Şentürk ile Kazimiyespor Tesislerinde yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Golcü oyuncu Oğuz Şentürk aynı zamanda sol açıkta da kendini gösteriyor. Şentürk, sırasıyla Hendekspor, Sapancaspor, Kurtköyspor, Karaaptiler Akınspor ve son olarak Hendek Gençlikspor'da forma giyen genç oyuncu Hendek Gençlikspor forması ile son iki sezonda 45 maçta 20 gol kaydederken, 6 da asist yaptı. Transferi teknik heyet raporunu dahilinde yaptıklarının altını çizen Kazimiyespor Genel Sekreteri Özer Bilgin, hayırlısı olmasını dilerken transfer çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti. Kazimiyespor Başkanı Emre Sel ise yaptığı açıklamada yönetim kurulumuz ile birlikte transferlerimize devam edeceğiz, konuştuğumuz 3 oyuncu daha var kesinleşmesi için elimizden geleni yapıp Kazimiyespor'u hak ettiği noktaya getireceklerinin altını çizdi.

Kazimiyespor, ilk yarıyı 22 puan ile 3. sırada bitirirken, lider Ferizlispor ile arasındaki puan farkını 8'e düşüren Kazimiyespor şampiyonluk yolunda olduğunu oynadığı son 5 maçta aldığı galibiyetler ile göstermişti.

Haber: Serkan Bilgin

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2017, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184