KIRKPINAR’DABİR ŞAMPİYON ALPASLAN TEMİZCE

656.’ncıTarihi Kırkpınar yalı güreşlerinde Hendek’li genç güreşçi Metin Alpaslan Temizce Küçük Orta Büyük Boyda şampiyon oldu.

KIRKPINAR’DABİR ŞAMPİYON ALPASLAN TEMİZCE


Edirne’de düzenlenen tarihi Kırkpınar yağlı güreşlerinde Küçük Orta Büyük Boyda Metin Alpaslan Temizce rakiplerini bir bir geçerek adını finale yazdırdı. Finalde ki rakibini güzel bir oyunla yenen Temizce birincilik kürsüsüne çıktı.

Bu yıl Küçük orta büyük boyda şampiyon olan Metin Alpaslan Temizce önümüzde ki yıl Büyük Orta Boyda güreşecek.

Final müsabakasında rakibini yenerek şampiyon olan Metin Alpaslan Temizce’yi babası Recep Temizce, Ustası Gazanfer Kahveci Hendek’li güreş severler büyük bir sevinçle kutladılar.

Şampiyon olmanın sevincini doyasıya yaşayan Metin Alpaslan Temizce bugüne gelmesine, yetişmesine neden olan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ustalarım Hafız Abdurrahman Kahveci, Gazanfer Kahveci ile birlikte herkese teşekkür ederim ifadelerine yer verdi.

Kırkpınar yağlı güreşlerini takip eden Akyazı FM sunucularından Hendek’li Cemil Tekin’de Metin Alpaslan Temizce’nin şampiyon olduğu final müsabakasını canlı yayınlayarak Hendek’li güreş severlere canlı canlı sevinci yaşamalarına ortak oldu.



Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2017, 23:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184