Koz Kardeşler Düzce Muay Thai spor kulübü Adına Yarışacaklar

Yurtiçinde ve Avrupa müsabakalarında aldıkları derecelerle isimlerinden sıkça söz ettiren Koz kardeşler bundan sonra Düzce Muay Thai spor kulübü adına yarışacak.

Koz Kardeşler Düzce Muay Thai spor kulübü   Adına Yarışacaklar


Hendekli başarılı Muaythai sporcuları Enes Koz, İkra Koz ve Yakup Boz kardeşler yeni sezonda Düzce 
Muay Thai spor kulübü 
adına yarışacaklar. Yurtiçinde ve Yurtdışında yaptıkları müsabakalarda bir çok derece elde eden Koz kardeşlerin destek talebine  Hendek Belediyesi'nin olumlu yanıt vermemesi üzerine Düzce 
Muay Thai spor kulübü 'nin teklifini kabul eden sporcular yeni sezonda bu kulüp adına müsabakalara çıkacak.

SİTEM ETTİ

Hendek Belediyesinden destek görememekten yakınan baba Mustafa Koz, “Çocuklar Hendek adına maçlara girsin diye biz bu sene Hendekle görüşme yaptık. Hendek’ten destek talebimize olumlu yanıt alamadık. Düzce ile görüştük, olumlu yanıt geldi. Onlar çocuklarımıza sahip çıktı. Memleketimiz adına çocuklarımızı yarıştırmak isterdik, ama maalesef olmadı. İsterdik ki Hendek Belediye Başkanı bize destek çıksaydı” dedi.

Enes Koz en son Tayland' da düzenlenen Gençler Dünya Muaythai Şampiyonasında ikinci olurken , İkra Koz Okul Sporları Türkiye Muaythai Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonluğu elde etmişti. Büyükler ve Gençler Türkiye Şampiyonası'na katılan Yakup Koz ise Türkiye ikincisi olarak kürsüye çıkma başarısını göstermişti.

ANTALYA’DA YARIŞACAKLAR

Öte yandan Muay Thai de çok sayıda şampiyonluk ve dereceler alan Yakup, Enes ve İkra Koz Kardeşler, 14 Kasım'da Antalya'da düzenlenecek olan

EMF-Muaythai Open Cup'a katılacak

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2018, 23:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184