Kütahya Deplasmanından Geriye Kalanlar

Hendekspor’un Kütahya deplasmanında yaşananlar ve geriye kalanlar.

Kütahya Deplasmanından Geriye Kalanlar


Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Kütahya deplasmanında yalnız bırakmazken karşılaşmayı Hendekspor Başkanı Adil Karabulut ile birlikte protokol tribününden izledi.

Hendekspor taraftarına eziyet

Hendekspor taraftarı, Hendekspor’u desteklemek için Kütahya deplasmanına gitti. 50 civarında taraftar Hendekspor’u, Kütahya deplasmanında yalnız bırakmadı.

Hendekspor taraftarına ayrılan tribünde maç izlemek çok zordu. Tribün sahaya uzak ve üstü açıktı. Taraftarlar, güneşin altında perişan oldular. Tribünün sahaya uzak olması yüzünden maçı da rahatça seyredemediler. Güneş ve havanın sıcaklığı yüzünden maçı seyretmek taraftara eziyet oldu.

Kütahya Polisinden Hendekspor taraftarına mobbing

Güneşin altında uzun süre bekleyen taraftarlar, güneşinde etkisiyle fenalaştılar. Fenalaşan taraftarlar devre arasında tribünden dışarıya çıkmak istediler fakat Kütahya Polisi, tribünden çıkmak isteyen taraftarlara mâni olarak çıkışa izin vermediler. Esir kampı misali Polis engellemesi, çocuğu fenalaşan bir babayı çileden çıkarttı. Çocuğu fenalaşan baba tribün kapısını açarak çocuğunu alıp dışarı çıkınca, Kütahya Polisinin mobbingi ile karşılaştı. Daha sonra araya giren Polis Şefleri, taraftarlara izin vererek olayların büyümesini engellerken Hendekspor taraftarları gördükleri kötü muameleden ötürü Kütahya Polisini kınadı.

Maçtan notlar

Hendeksporlu Futbolcular. Kütahya maçında adeta tel tel döküldü. Oyundan çıkan futbolcularda, oyuna girenlerde çok kötüydü. Hendekspor, Kütahya deplasmanında daha da farklı yenilebilirdi. İlker Nemli'nin yüreğini ortaya koyarak sakatlanma pahasına yaptığı mücadele farkı önledi diyebiliriz.

Maçtaki oyuna ve teknik konulara girmek yerine 3-0’lık net mağlubiyet takımın durumunu özetliyor. İzlediğimiz Hendekspor henüz lige hazır değil. Biraz zamana ihtiyaç var. Bu takımın bu mağlubiyet sonrası birazda morale ihtiyacı var. İşte bu yüzden yapıcı eleştiriler yaparak, takımın eksikliklerini yöneticilere mesaj olarak vermek doğru olur. Bu mağlubiyet dünyanın sonu değil fakat önümüzdeki maçta Hendekspor gibi oynamak çok önemli.

Sadece takımın kondisyonu hakkında birkaç kelime söylemek doğru olur. Bu takıma ya kondisyon yüklenmiyor ya da aşırı kondisyon yükleniyor. Futbolcular, tarlada çalışmış işçiler gibi çok yorgun görünüyor.


Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2019, 17:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184