LİGLER BİTTİ HENDEK AŞKI BİTTİ Mİ

Hendekli Sporcular alkışı hak ediyor.

LİGLER BİTTİ HENDEK AŞKI BİTTİ Mİ


İlçemizi başarılı bir şekilde temsil eden ve sezonu başarılı bir şekilde tamamlayan Y.Hendekspor futbol takımındaki futbolcular paralarını sezon bitmesine rağmen alamazken, büyük bir başarıya imza atarak 2.lige yükselen Bayan Voleybol takımı ise 2.Lige katılım bedelinin ödeyip ödemediği ise tam bir muamma oldu.

Sezonun sona ermesi ile birlikte Lig boyunca Hendek’li çocuklarla onur duyduklarını, Hendek’li sporculara sahip çıktıklarını söyleyenler, sporcuların kalan paralarını hala vermediler.

Özellikle Bayan Voleybol takımı Antrenör İdris Demir nezaretinde her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir başarıya imza atarak birçok branşta Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. Ancak Voleybolcular finallere maddi imkânsızlıklar ve kısıtlı bütçenin olması ile genellikle günü birlik gitmek zorunda kaldılar.

2.Lige yükselen Bayan Voleybol takımının lige katılım bedelinin ödenip ödenmediğini sorduğumuz Antrenör İdris Demir yorum yapmaktan kaçındı.

Şimdi soruyorum her defasında Hendek’li olmaktan gurur duyan ve sporculara sahip çıkan sayın yöneticiler şimdi neden sporcuların paralarını ödemiyorsunuz.

Taraftar soruyor

Lig bitti, Hendek aşkı, Hendek’li çocuklara sahip çıkma aşkı bitti mi?

Sezon başından bitimine kadar Halı sahadan elde edilen gelir futbolculara dağıtılırken, sezonun bitiminin ardından buradan elde edilen gelir nereye harcanıyor?

İlçemizi başarıyla temsil eden Bayan Voleybol takımının lige katılım bedeli ödendi mi?

Neden her yıl İlçemizin yetiştirdiği başarılı Antrenörlerden İdris Demir hep yalnız bırakılıyor?

Başarıda boy gösterip fotoğraf karesinin içerisinde yer alanlar şimdi neredeler?


Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2014, 17:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
spor
spor - 10 yıl Önce

nerde olacak işleri bitti alacaklarını aldılar şimdi herkes başbaşa kaldı sıkıntılarıyla.. onlara oy lazımdı aldılar..başka ne işi olur onların sizle..seçim zamanı gene gelirler yanınıza veririz artık nede olsa vermeye alıştırdılar bizi..

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184