Menejer Bayrak’tan Açıklama

Futbol Menejeri Hüseyin Bayrak Basında çıkan Haberler için açıklamada bulundu.

Menejer Bayrak’tan Açıklama


Basında şahsım adına yapılan açıklama ile ilgili Cevap niteliği taşır;

Sorumlu olan kişilerin yalan ve kanıta dayalı olmayan tamamen suçluluk psikolojisi ile basında kendilerini haklı gösterme çabasında bulundukları aşikârdır.

Oyuncunun Kulüp ile transfer görüşmesi benimle saglanmıs olduğunu,teknik ekibe oyuncu hakkında rapor sunulup onaylanma teyidi alınıp ( ki bu yazılı kanıtı mevcuttur) ve mutabık olup yetkili kişiler tarafından konu futbol şube sorumlusuna aktarılmıştır.

Futbol şube sorumlusuna şahsımla temasa geçilmesi için kendilerine iletişim bilgilerim verilmiştir.Futbol şube sorumlusu Erdem Yıldırım o günün gecesi  menajerini değil ,Futbolcuyu aramıştır.Kendisinin talepte bulunduğu veya sözüm ona maşa olarak kullanılan menajerle gelmesini iletmiştir.

(özel detaylar kanıt olarak elimdedir ).Bu görüşmenin ertesi günü futbolcu ile aynı araçla transfer görüşmesine davete icab etmek için yola çıktığımızda bu sahislarin türlü planlar ıçinde dayatmalari neticesinde karar değiştirip  anlaşmaya gelinmemiştir.

Ne olduysa transferin son gecesi oyuncu bosta ve baskıda kaldığından dolayı endişe içinde imzaya alınmıştır.Oyuncunun hangi koşullar altında anlastigindan;hatta benden Sakarya'lısin  sende bize yardımcı ol söylendi ve  yazılan rakamdan daha düşük rakam konuşulmuştur;ve bu anlaşmadan kimlerin ne şekilde menajerlik faaliyetinin dönüşümü olduğu  ile ilgili bilgimde yoktur.

Kamuoyunun bilgisine sunarım.

Saygılar

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2019, 19:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184