Milli Karatecilerimiz Şampiyon

Uluslararası Turkish Open Karate Turnuvasında Milli takım kadrosunda yer alan Hendekli karateciler Ömer Faruk Ateş ve İrem Durmaz şampiyon oldular.

Milli Karatecilerimiz Şampiyon


Uluslararası Turkish Open Karate Turnuvası 27-29 Eylül 2019 tarihlerinde İstanbul Ataşehir Silence Hotelde Minik, Yıldız, Ümit, Genç, Büyükler ve Veteranlar Ferdi ve Takım Kata-Kumite kategorilerinde gerçekleşti. Turnuvaya 40 ülkeden 1180 sporcu katıldı. Milli takım kadrosunda yer alan Hendekli karateciler Ömer Faruk Ateş ve İrem Durmaz şampiyon olarak İstiklal Marşı’mızı söylettiler.
Yeni başarılar ekleyeceğiz

Hendek Belediyesi Karate Antrenörü ve Milli Takım Antrenörü Nurkan Kayacık, sporcularımızın burada gösterdiği çaba, ileride meyvesini verecek. Avrupa ve Dünya şampiyonalarında başarılarımızı tekrarlamak ve üstüne yeni başarılar eklemek istiyoruz. Bu inançla yolumuza devam ediyoruz. Ve her zaman olduğu gibi bizlere destek olan velilerimize, emek veren hocalarımıza ve Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na teşekkür ediyorum.
Başarı tesadüf değildir

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu milli sporcular Ömer Faruk Ateş ve İrem Durmaz’ı telefonla arayarak tebrik etti.  Başkan Babaoğlu hiçbir başarının tesadüf olmadığını söyleyerek, azim olursa her şey olur. Sporcularımızı seviyoruz. Spor insan hayatına bir disiplin getirir. Sporda başarı tesadüf olamaz. Ömer Faruk ve İrem için başarı kolay olmamıştır. Hocaları ile çok çalışmış ve birçok başarıya imza atan sporcularımızın başarıları ile gurur duyuyoruz dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2019, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184