MİLLİ SPORCUYA BÜYÜK AYIP

Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübünün yetiştirdiği Milli sporcularımızdan Yunus Özel’in yeni Hendek Belediye Başkanı olan İrfan Püsküllü’ye hayırlı olsun ziyaret isteğine; ‘’İnci’nin görüşmediği kişi ile bende görüşmem’’ yanıtı verilmesi tepki gördü.

MİLLİ SPORCUYA BÜYÜK AYIP


Türkiye Şampiyonluklarının yanı sıra Avrupa ve Dünya şampiyonalarında Bayrağımızı göndere çektirerek İstiklal Marşını okutan hatta bu başarılarından dolayı Cumhurbaşkanlığı köşküne davet edilen  milli güreşçi Yunus Özel’in yeni göreve başlayan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istemesi karşısında “ İnci’nin görüşmediği kişi ile bende görüşmem ‘’ cevabını alması herkes tarafından tepkiyle karşılandı.


Söz konusu olayın ilçede duyulmasının ardından vatandaşlardan da Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ nün bu tavrına tepkiler geldi. Hendek Belediye Başkanı tarafından Hendek’te yetişmiş milli bir sporcuya karşı bu tarzda yakışıksız bir tavır sergilenmesinden rahatsızlık duyduklarını dile getirdiler.

Bu yaşananların ardından Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün bu tavrının sebebi ile alakalı  nasıl bir açıklama yapacağı merak ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2015, 14:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
hakan candan
hakan candan - 9 yıl Önce

acemiliğine verin öğrenecek zamanla :)

adamin biri
adamin biri - 9 yıl Önce

Bi nezaketsizlik yapilmis,terbiyem bu kadarina izin veriyor.Dinsiz,imansiz,kafir olsa yapmaz bunu kapisindan geri gondermek ne demek,sorun ne olursa olsun kapina gelmis ziyaretine gelmis arkadas ya hu esefle kinandin baskan bu davranisin ak partinin en az on oyuna mal oldu,parcanin hatasini butune keserler yaptigin partiye lekeledi.Aciklaman ne olacak bakalim

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184