MİNİK SPORCULAR MADALYALARINI ALDI

SAÜ Hendek Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Öğretmenliği bölümü öğrencileri ve Arş. Gör. Ahmet Fidan’ın yürüttüğü Minik Sporcular projesinin kapanışı çok özel bir şekilde yapıldı.

MİNİK SPORCULAR MADALYALARINI ALDI


14 hafta boyunca uygulanan projeye katılan çocuklara eğitim fakültesi bahçesinde madalya verildi. Projeye gönüllü olarak katılan öğretmen adaylarına da katılım belgeleri verildi. Çocukların ailelerinin de izlediği etkinliğe üniversite öğrencileri büyük ilgi gösterdi.

Minik Sporcular Projesi yaklaşık üç aydır Hendek Kapalı Spor Salonunda yürütülüyordu. Projeye 2-7 yaş aralığında yaklaşık 10 özel sporcu ve 10 partner sporcu olmak üzere toplam 20 çocuk ve 20 gönüllü üniversite öğrencisi katıldı.

Farklı çocukların birbirlerini tanıması, kaynaşması ve fiziksel gelişimlerini desteklemeyi amaçlayan projede spor etkinlikleri ve oyunlar, resim yapma ve sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmaya yönelik çalışmalar yapıldı.

Özel Olimpiyatlar Türkiye tarafından organize edilen Minik Sporcular projesi Türkiye genelinde 9 üniversitede yürütüldü.







Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2017, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184