Münir Mert Can Avrupa 2’ncisi Oldu

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu tarafından desteklenen Münir Mert Can, Portekiz’de düzenlenen BI&TRI Avrupa Atletizm yarışları U15 yüzme kategorisinde Avrupa ikincisi oldu

Münir Mert Can Avrupa 2’ncisi Oldu


Portekiz’in Madeira adasında düzenlenen BI&TRI Avrupa Atletizm yarışları U15 kategorisinde Hendekli sporcu Münir Mert Can, büyük bir başarıya imza atarak yüzme şampiyonasında Avrupa ikincisi oldu. Portekiz’de Şanlı Türk Bayrağımızı dalgalandırarak hem ülkemizi hem de şehrimizi temsil eden Münir Mert Can, başarıyla herkesi sevindirdi. Münir Mert Can, Amerika’da yapılacak olan Dünya şampiyonasına da katılmaya hak kazandı.

 

TEŞEKKÜR MESAJI

Münir Mert Can ve ailesi tarafından yayımlanan mesajda, “Bu yarışta bizden desteklerini esirgemeyen başka Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na ve Hendek Belediyesi iştiraklerinden HİMPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Çağrı Güngör başta olmak üzere Yüzme hocaları Sinan Ölüş ve Cenk Işşen’e , atletizm konusunda gece gündüz destek olan Burak Erdem hocamıza sonsuz teşekkürü bir borç biliriz. Allah Türkü korusun ve yüceltsin” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2019, 18:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184