Önümüzdeki Sezon Görev Almayacağım

Hendekspor Teknik Direktörü Sami Bağdatlı önümüzdeki sezon görev almayacağını belirterek teşekkür etti.

Önümüzdeki Sezon Görev Almayacağım


Değerli Hendekli hemşerilerim ve değerli spor kamuoyu.

Bu İlçede doğdum ve bu kulübün kapısına 13 yaşımda futbolcu olarak girdim. Futbolculuk hayatımın ardından bu camiada Teknik direktörlük yapma şerefine ulaştım.

Üzüntüm o ki, çok istememize ve çabalarımıza rağmen şampiyonluğu yakalayamadık. Benim ve tabi ki büyük Hendekspor’umuzun anlayışında 2. veya 3. başarısızlıktır. Bu noktada bana düşen mesleki ahlak gereği bu sorumluluğu üzerime almaktır. Şartlar ne olursa olsun bize yakışanı yapmak boynumuzun borcudur. Mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum camiamda hiçbir maddi çıkar ve kazanç gözetmedim.

Bir Hendekli olarak ekonomik anlamda karşılıklı fedakarlıklar göstererek Ligi tamamladık. Liglerin sona ermesi ile birlikte önümüzdeki sezon görev almayacağımı tüm kamuoyuna saygılarımla arz ederim.

Buradan bu süreçte bana her zaman destek olan Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na, Kulüp Başkanımız Adil Karabulut ve Yönetim kuruluna, Futbolcu kardeşlerime, teknik ekibimize, taraftarlarımıza ve yağmur çamur demeden her maçımıza gelen güzide basın mensuplarımıza, acı, tatlı birlikte yaşadığımız her şey için kalbimin en derinliklerinden teşekkür ediyorum.

Son olarak taraftarlarımızdan ricam her zaman takımıza, armamıza, yönetim kurulumuza sahip çıkalım ve tribünde onları coşkuyla destekleyelim. Allah’ın izniyle camiamız hak ettiği yere mutlaka gelecektir. Buna inancım tamdır. Hakkınızı helal edin, Varsa hakkım helaldir.

Saygılarımla


Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2020, 18:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184