Özsoy, İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, İlçe ziyaretlerine Karapürçek, Akyazı ve Hendek ile devam etti.

Özsoy, İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor


Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sabahattin Zaim Yurt Müdürü Paşa Odabaş ve İlçe Spor Müdürleri ile birlikte önceki gün Karapürçek, Akyazı ve Hendek İlçesindeki tesisleri gezdikten sonra İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanlarını ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, İlçe ziyaretlerinde Karapürçek Kaymakamı Hamza Özbilgi, Akyazı Kaymakamı Yakup Güney, Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır’ı ziyaret ederek İlçelerdeki spor tesisleri ve yapılan faaliyetler hakkında bilgi alış-verişinde bulundu.


İlçe ziyaretlerinde tesislerdeki eksiklikleri ve yapılması gereken işlemleri yerinde takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, İlçe Müdürlerimiz ile birlikte Kaymakamlarımız ve Belediye Başkanlarımızı ziyaret ettik. İlçelerimize Gençlik Merkezi kazandırmak için, Kaymakamlıklarımız ve Belediye Başkanlarımız ile ortak bir çalışma yapıyoruz. Kaymakamlarımız ve Belediye Başkanlarımız projemize imkanları doğrultusunda destek vereceklerini bizlere ilettiler. Kendilerine spora katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.


Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2019, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184