PRANA YOGA AÇILDI

Prana Yoga Merkezi Hendek’te hizmete girdi.

PRANA YOGA AÇILDI


Hendekli Girişimci ve aynı zamanda Yoga Eğitmeni Zeynep Akın tarafından Prana Yoga Merkezi düzenlenen tören ile hizmete girdi.


Hendek Meşale İş Merkezinde hizmete giren Prana Yoga Merkezinin açılış törenine Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün yanı sıra MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, İşadamları, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Sporcular ve Vatandaşlar katıldı.
İşletmenin açılış kurdelesini Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve İşletmeci Zeynep Akın hayırlı olması temennileri ile birlikte kesti. İşletme ve Yoga hakkında Zeynep Akın’dan bilgiler alan Püsküllü sağlıklı yaşamın spor yapmaktan geçtiğini dile getirdi.
Prana Yoga Merkezi

Prana Yoga Merkezi hakkında bilgiler veren Prana Yoga Merkezleri Kurucusu Nejla Ceylan Özveren, Prana Yoga Merkezi Uluslararası standartlarda Eğitim veren bir Yoga Merkezi. Merkezi Sakarya’da olan Prana Yoga, İzmit şubesinin ardından 2. Şubesini ise Hendek’te açıldı yakın bir süre sonra da Düzce’de hizmet vereceğiz diye konuştu.
Yoga ile sağlıklı yaşam

Uzman Eğitmen ve İşletmeci Zeynep Akın tarafından açılan Prana Yoga Merkezinde, Yoga başlangıç, orta ve ileri seviye çalışmaları, zayıflamak için Yoga, Kişisel Gelişim, her yaştan kişiler için Yoga dersleri, Çocuk, Hamile, ileri yaş, Reiki, Bio Enerji, nefes teknikleri, Konsantrasyon ve Gevşeme Teknikleri gösterilecek ayrıca seminer ve kurslar verilecek.
Yoga’yı tanımaya davet ediyoruz

Prana Yoga’nın kuruluş amacının tüm İnsanlara bilimsel veriler eşliğinde bütünsel faydalar sunmak olduğunu dile getiren İşletmeci Zeynep Akın, kendi gelişimine odaklanan herkesi Yoga yapmaya ve Yoga’yı tanımaya davet ediyoruz diye konuştu.
Prana Yoga Eğitim Merkezi, Hendek’te Uzman Eğitmenler Zeynep Akın, Fazilet Uysal ve Buse Akın eşliğinde, 10’ar kişilik oluşturulan ferah salonlarda ve Uzman Eğitmenler eşliğinde hizmet veriyor.

Detaylı bilgi için;

Prana Yoga Hendek Eğitim Merkezi

Zeynep Akın – 0530 780 67 83
Meşale İş Merkezi
Hendek - SAKARYA

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2018, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184