RASİM PAŞASPOR KULÜBÜ KURULDU

Hendek Rasim Paşa Mahallesinin artık bir Spor Kulübü var, kuruluş işlemleri tamamlan ve yöneticileri belirlenen Rasim Paşaspor İlk Toplantısını basınla paylaştı.

RASİM PAŞASPOR KULÜBÜ KURULDU


Hendek Rasim paşa mahallesinde gerçekleşen ilk toplantıya Kulüp Yöneticileri ve sponsorları da katıldı.

Başkan ve Yönetim

Rasim Paşaspor Kulüp Başkanı Hüsnü Birinci, Başkan Yardımcısı Mücahit Keleş, Basın danışmanı Taner Dülger, muhasip Osman Ay, Rasim Paşa Muhtarı ve Yönetim kurulu üyesi Hikmet Çakır, Yöneticiler, Rıfat Kır, Mehmet Gevher, Kemal Göçer, Ali Azgı, Ömer Beldek, Bilal Altıntaş, Mustafa Beslan, Mustafa Keleş, Genel Kaptan Musa Şimşek, Genel sekreter Fahrettin Öztürk, Futbol Şube Sorumlusu Onur Gevher, takım genel sorumlu idareci Yusuf Köstereli oldu.

Takım Renkleri Bordo mavi olarak belirlendi. Sezona Gençlerle başlamak,  ligde iyi bir yer tutarak eksiklikleri gidermek ve asıl hedeflerinin önümüzdeki sezonda şampiyonluk peşinde koşmak olduğunu belirten kulüp yöneticileri, amacımız Rasim Paşa mahallesinin ismini kendine yaraşır bir şekilde yaşatmak duyurmak olduğunu ifade ettiler.

Rasim Paşa Spor Kulübü Rasim Paşa’ya ve Hendek’e Hayırlı olsun dileklerini ifade eden kulüp yöneticileri ilk hatıra fotoğraflarını basın ile paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2017, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184