RASİMPAŞASPOR HAZIRLIK MAÇINI KAZANDI

2. Amatör Küme Lig'inde mücadele edecek olan Rasimpaşaspor dün yaptığı ilk hazırlık maçını kazandı.

RASİMPAŞASPOR HAZIRLIK MAÇINI KAZANDI


Hendek Yeni Stadında oynanan karşılaşma Rasimpaşaspor - Kocatöngelspor arasında oynandı. Maça hızlı başlayan Rasimpaşaspor istikrarını bozmadı ve yeni transferlerinide ikinci yarı oyuna alarak bir çok gol posizyonuna giren Hendek Temsilcisi, ilk hazırlık maçından 4-2'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Maç sonunda Rasimpaşaspor Başkanı Hüsnü Birinci'nin yaptığı açıklamalarda, ''bu sezon çok iddalıyız, bir çok transferi bitirdik sezon hazırlıklarına son sürat devam edeceğiz ve bu sene 2. Amatör Küme'de nağmalup şampiyon olacağız. Sadece A takım ile kalmayıp U19, U18 ve U17 gibi bir çok kategoride yarışlarını en iyi şekilde devam edeceklerini altını çizen Başkan Birinci, 1. Amatör Küme'ye yükselip Hendek'i en iyi şekilde temsil edeceğiz,'' dedi. Bir çok kulüp ile anlaşarak transferleri bitiren Rasimpaşaspor 13 yeni transferin 7'sini Süper Amatör'de mücadele eden Akova Barışspor'dan ile anlaşamaya vardı ve önümüzdeki günlerde yapacakları toplantı ile kamuoyuna duyurmayı planlıyorlar.

2. Amatör Küme Lig'i için hazırlıklarına hızlı başlayan Hendek Temsilcisi Rasimpaşaspor yapmış olduğu bomba transferler ile adından sıkça söz ettireceği sezon için hazırlanıyor. Bir çok transfere Şimşek Öztürk İnşaatın sahibi Musa Şimşek ve Fahrettin Öztürk, Gevher Gıda'nın sahibi Muhammet Gevher ve Umut Fındığın sahibi Taner Dulgen'in anasponsorluk anlaşması neticesinde 13 yeni bomba transfer yapan Rasimpaşaspor 2. Amatör Küme'nin tozunu attırmayı hedeflediklerinin altını çizdi.

Haber: Serkan Bilgin

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2017, 23:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184