Sağlıklı Yaşam İçin Spor

1954 Hendek Spor Kulübü tarafından Selman Dede Mesire alanında, sağlıklı yaşam için spor yapalım etkinliği düzenlendi.

Sağlıklı Yaşam İçin Spor


1954 Hendek Spor Kulübünün düzenlediği, ‘Sağlıklı yaşam için spor yapalım’ etkinliğine katılan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Spor çocuklarımızın sadece fiziksel gelişiminde değil, geleceğe hazırlamakta da büyük yardımcı olmaktadır diyerek spor yapmaya davet etti.
Sporcular ve Aileleri

Kulüp Başkanı Hurşit Koray Oral, Genel Koordinatör Murat Yiğit ve yönetim tarafından organize edilen etkinliğe, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, sporcular ve aileleri katıldı. Program sabah koşusu ile başlarken, kahvaltı ve sporcuların veli toplantısı ile son buldu. Programa katılarak ailelerle birlikte etkinlikte yer alan Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, ailelere spora verdikleri önem nedeniyle teşekkür etti.
Spora davet

Başkan Babaoğlu, Sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız diyoruz hep. Spor çocuklarımızın sadece fiziksel gelişimi için değil, geleceğe hazırlamakta da bize yardımcı olmaktadır. Bu güzel organizasyonda bizleri bir araya getiren 1954 Hendek Spor yönetimini tebrik ediyorum. Hep birlikte yüksek sesle sağlıklı yaşam için spor yapalım diyoruz. Herkesi spor yapmaya davet ediyorum ifadelerine yer verdi. Aileler ve 1954 Hendek Spor yönetimi de Başkan Bababoğlu’na destekleri ve ilgisi nedeniyle teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2019, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184