Sakaryaspor Yönetimi Beklenen Tarihi Açıkladı

Sakaryaspor’un Kongresi 6 Kasım 2019 tarihinde Atatürk Spor Salonunda yapılacak.

Sakaryaspor Yönetimi Beklenen Tarihi Açıkladı


Rüstemler tesislerindeki toplantıya 50 kişilik taraftar grubu konvoy halinde katılarak Sakaryaspor Başkan Vekili Hüdaverdi Bahadır’a destek verdiler.

Sezon başlamadan başlayan ‘yönetim istifa’ beklentisi bugün itibariyle gerçeğe dönüştü. İbrahim Nalbant’ın istifasının ardından kongrenin hangi tarihte yapılacağı merak ediliyordu. Nalbant istifasıyla kulübü kongreye götürecek yönetimin başkanı Hüdaverdi Bahadır düzenlediği basın toplantısında kongrenin tarihini ve yerini açıkladı.

Sakaryaspor 6 Kasım 2019 Çarşamba günü Atatürk Spor Salonu’nda çoğunluk sağlanamaması durumunda 13 Kasım Çarşamba günü aynı yerde kongre gerçekleşecek.
Hüdaverdi Bahadır görevde kaldıkları 11 Temmuz tarihinden bu yana Sakaryaspor için elimizden geleni yapmaya gayret ettik. Bizlerin Sakaryaspor’un başarılı olmasından başka gayemiz olmadı. Alın terimiz, mesaimiz sadece Sakaryaspor’un başarısı için harcadık. Bazen kan değişimi, yenilikler başarıyı getirir fikrinde birleştik. Yönetici arkadaşlarımızla oturup karar aldık. 6 Kasım’da delegeler yeni yönetimi seçecek. Kongrenin Sakaryaspor’a yakışır bir yerde yapılması için Atatürk Spor Salonunun uygun olacağını düşündük. Bizler Sakaryaspor’un neferi olmaya devam edeceğiz.  Şehri yönetenler, dinamikler Sakaryaspor için şu görevi yapacaksınız derse her zaman göreve hazırız. İnşallah şehrin takımı hak ettiği ligde hak ettiği başarıları yakalar dedi.

Borç 1 milyon 200 Bin

Gazetecilerin mevcut oyuncu kadrosuna ne kadar borcunuz var? Sorusuna Bahadır, bir milyon 200 bin civarında bir borcumuz var. 9 milyondan fazla ödeme yapan bir kulüp için küçük bir rakam diyerek cevap verdi.


Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2019, 18:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184