ŞAMPİYON VOLEYBOLCULARDAN ZİYARET

Sakarya’da yapılan Okullararası Voleybol Turnuvası’nda il birincisi olan Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı sporcuları, okul müdürü ve öğretmenleri ile birlikte Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti.

ŞAMPİYON VOLEYBOLCULARDAN ZİYARET


15-19-22 Aralık tarihlerinde Sakarya Lütfi Yaman Spor Salonu’nda yapılan Okullararası Voleybol Turnuvası Genç B Kızlarda İl birincisi olan, Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı sporcuları,  Okul Müdürü Sevda Aslan, Müdür Yardımcısı Melih Mergen ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Seda İlhan ile birlikte, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ziyaret etti.

Okul Müdürü Sevda Aslan, Başkan Püsküllü’ye, spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Geleceğimiz olan gençlerimize güveniyoruz

Başkan Püsküllü, sporcuları ve hocalarını tebrik ederek “ Eğitim bizim için çok önemlidir. İlçemizde eğitim kalitesinin en üst seviyelere çıkması için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bu konuda ailelere ve öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Geleceğimiz olan gençlerimize güveniyoruz. Başarılarını kat kat artırmak için çok çalışmaları gerekiyor. Başarının yolu çok çalışmaktır. Gençlerimizin boş vakitlerinde spora yönlenmeleri bizleri mutlu ediyor. İlçemiz her alanda olduğu gibi sporun her dalında da büyük başarılara imza atıyor. Kızlarımızı başarılarından dolayı kutluyorum, sporda olduğu gibi derslerinde de başarılı olmalarını diliyorum “ Dedi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2016, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184