Şampiyondan Başsavcı Erkaya’ya Ziyaret

Ömer Faruk Ateş ve Karate Antrenörü Nurkan Kayacık Birlikte Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya’yı makamında ziyaret etti.

Şampiyondan Başsavcı Erkaya’ya Ziyaret


Macaristan’da düzenlenen 47. Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonasında, Avrupa Karate Şampiyonu olan Hendek Karate Kulübü sporcusu Ömer Faruk Ateş ve Hendek Belediyesi ve Milli Takım Antrenörü Karate Antrenörü Nurkan Kayacık ile birlikte, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya’yı makamında ziyaret etti.

Başsavcı Erkaya

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya, “ Elbette ki bu başarıları elde etmek büyük gayret ve özveri gerektiriyor. Kardeşimizin başarısı gençlerimizi de spora teşvik edecektir. Uluslararası arenada, böylesi önemli şampiyonada ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran ve İstiklal Marşımızın dinletilmesini sağlayan Ömer Faruk Ateş’i, Antrenörümüz Nurkan Kayacık’ı ve ailesini bir kez daha tebrik ediyor, sporcumuzu yetiştiren antrenörlerimizi ve teknik heyeti yürekten kutluyorum" diye konuştu.

Anrenör Kayacık

Şampiyon Ömer Faruk Ateş’in, gelecek de daha büyük başarılar yakalayacağını belirten Antrenör Nurkan Kayacık "Ömer Faruk’un bu başarısı bizleri sevindirirken, mücadele sonunda şanlı Türk bayrağımızı göndere çektirmesi bizleri ve yüce Türk milletimizi gururlandırdı. Ömer Faruk, kendisini bu işe adadı ve daha birçok başarıya da imza atacağına eminim. Bizlere inanan ve her zaman yanımızda olan sizlere çok teşekkür ediyorum ”dedi.

Şampiyon Ateş

Başarısından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Avrupa Şampiyonu Ömer Faruk Ateş , “ Avrupa Şampiyonluğum vatanıma, milletime, Hendek’e ve Sakarya’ya hayırlı olsun. Bundan sonraki hedefim Dünya ve Olimpiyat şampiyonluğunu ülkeme kazandırmak. Bana destek olan herkese teşekkür ederim. Bana inananları mahcup etmemek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğim.”dedi. Şampiyon Ömer Faruk Ateş ve Antrenör Nurkan Kayacık sıcak karşılama ve samimi yaklaşımı nedeniyle Savcı Erkaya’ya teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2020, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184