ŞAMPİYONLAR, KAYMAKAM MEHMET YILDIZ’I ZİYARET ETTİ

Hendek Kaymakamı Mehmet Yıldız 1.Amatör Kümede şampiyon olan Akovaspor Kulüp Başkanı , Antrenörü ve geçtiğimiz hafta sonu Off Road Türkiye Şampiyonasında Birinci olan Off Road Pilotu makamında kabul etti.

ŞAMPİYONLAR, KAYMAKAM MEHMET YILDIZ’I ZİYARET ETTİ


Akovaspor Kulüp Başkanı Cavit Yılmaz, Yönetim Kurulu üyeleri ,Off Road takımı S1 Klasmanı Pilotu Engin Başkurt’un Kaymakam Mehmet Yıldız’ı ziyaretine  İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli ve Akova Mahallesi Muhtarı da  eşlik etti.

Akovaspor Kulüp Başkanı Cavit Yılmaz ve yönetimi şampiyonluk hikayelerini ve yaşadıkları zorlukları anlattı. Süper ligin zor bir lig olduğunu bu yüzden destek almaları gerektiği vurgulandı.

Toplantıda ASKF’nin Hendek’e suni çim saha yapması için destek istendi. Toplantı sonunda Kaymakam Mehmet Yıldız’a Akovaspor şampiyonluk forması hediye edildi.


Kaymakam Mehmet Yıldız’da şampiyon olan Akovaspor idarecilerine Teşekkür belgesi takdim etti.

Akovaspor idarecilerinin ziyareti ile birlikte geçtiğimiz yıl Türkiye Şampiyonu ve bu yıl İlk etapta Off Road Türkiye Şampiyonasında 1. olan Hendek Off Road takımı pilotu Engin Başkurt Kaymakam Yıldız’a teşekkür ederek antrenmanlara davet etti.

Off Road hakkında bilgiler veren Başkurt Kaymakam Mehmet Yıldız’a Hendek Off Road takımı forması hediye etti.

Kaymakam Mehmet Yıldız, Başkurt’a Türkiye şampiyonasında başarılar dileyerek kendisine Teşekkür Belgesi takdim etti.


Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2015, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184