Şehit Mahmutbey Grup Birincisi

Şehit Mahmutbey Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, grup birincisi olarak adını yarı finallere yazdırdı.

Şehit Mahmutbey Grup Birincisi


Okul sporları kapsamında Sakarya´yı grup müsabakalarında temsil etme hakkını elde eden Şehit Mahmutbey Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, Edirne´de düzenlenen grup birinciliği müsabakalarında grup birincisi olarak adını yarı finallere yazdırdı.

Okul sporları kapsamında Sakarya birincisi olarak Sakarya´yı grup müsabakalarında temsil etme hakkını elde eden Şehit Mahmutbey Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, 6-9 Mart tarihleri arasında Edirne´de grup birinciliği için mücadele etti.

Çekilen kura sonucu sultanlar, Yalova Abdülhamid Han Ortaokulu, Bursa Setbaşı Ortaokulu ve Tekirdağ Çorlu Şahinler Ortaokulu ile aynı grupta yer aldı. Yıldız voleybolcular, ilk maçında Tekirdağ Çorlu Şahinler Ortaokulu´nu 3-2, ikinci maçında Yalova Abdülhamid Han Ortaokulu´nu 3-1, üçüncü maçında ise Bursa Setbaşı Ortaokulu´nu 3-0 yenerek namağlup grup birincisi oldu.
Türkiye'de 32 Okul Arasına Girdiler

Grup maçlarında Sakarya´yı başarı ile temsil eden küçük sultanlar, 4-7 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan yarı final müsabakalarında İlimizi yine aynı şekilde başarıyla temsil etme sözü verdiler. Yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanan Şehit Mahmutbey Ortaokulu, bu sonuçla Türkiye´de 32 takım arasına girme başarısını gösterdiler.

Voleybolda Marka Okul

Okul Müdürü Recep Yazıcı,  bu yıl il genelinde voleybolda birinci, hentbol ve futbolda ise üçüncü olduklarını hatırlatarak, Okulumuz voleybolda marka okul haline geldi. Daha önce de bu başarıyı yakalamıştık. Türkiye’nin 32 takımı arasına giren öğrencilerime ve yetişmesinde katkısı bulunan Hendek Olimpik Akademi Spor Kulübüne, beden eğitimi öğretmenleri İdris Demir ile Ercan Aksu’ya ne kadar teşekkür etsek azdır. Yarı finallerde takımımızın başarılarının devam etmesini temenni ediyoruz dedi.


Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2019, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184