Seninle Gurur Duyuyoruz

Hendek Karate takımı sporcusu ve Avrupa Karate şampiyonu olan Ömer Faruk Ateş için Hendek Atatürk Parkı Nikâh salonunda ödül töreni düzenlendi.

Seninle Gurur Duyuyoruz


Sporcular ve sporcu aileleri Kapalı spor salonundan Nikah salonuna kadar Türk bayrağı ve Ömer Faruk Ateş kazandığı kupa ile nikah salonuna kadar yürüdüler.

Nikah salonundaki ödül törenine Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Açır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu,Hendek Cumhuriyet Baş savcısı Sebahattin Erkaya, Hendek ilçe spor Müdürü Süleyman Akıcı, Siyasi Parti Temsilcileri ,Hendek Belediyesi Meclis üyeleri, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve sporcu aileleri spor severler katıldı.

Ödül Töreni Saygı duruşu ve İstiklal marşı okunmasıyla başladı Avrupa şampiyonu olan Ömer Faruk Ateş spor yaşamı ile ilgili slayt gösterisi yapıldı.

Kısa bir konuşma yapan Ömer Faruk Ateş, başarısının en büyük sırrının sevdiği insanlardan aldığı destek olduğunu belirtti. Ateş, Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir başta olmak üzere Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır’a, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na, Antrenörü Nurkan Kayacık’a ve takım arkadaşlarına teşekkür etti.

Topluma Örnek

Daha sonra konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Şampiyonumuzun ülkemiz adına yaşattığı mutluluğu paylaşıyoruz. Bayrağımızın göndere çekilmesi bizi çok duygulandırdı ve gururlandırdı. Bu gururu bize yaşatan sporcu kardeşimiz Ömer Faruk Ateş’e, Antrenör Nurkan Kayacık’a ve bütün sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Her başarının altında büyük emek ve destek yatar” dedi. Ömer Faruk Ateş’in tüm gençlere örnek olduğunu anlatan Babaoğlu, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Ben Sporcunun Zeki Çevik ve Aynı Zamanda Ahlaklısını Severim’ sözü bize her zaman kılavuz olmuştur.Zeki, çevik ve ahlaklı sporcuları yetiştirerek topluma örnek olmaya devam edeceğiz. Helal olsun sana. Seninle gurur duyuyoruz” dedi.

Mutluluğu Paylaşıyoruz

Son olarak konuşan Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır’da, “Bugün burada çok mutlu bir olay için toplanmış bulunmaktayız. Çok değerli sporcumuz Avrupa’da şanlı bayrağımızı dalgalandırarak bizleri gururlandırdı. Bu gururu siz değerli Hendek halkı ile paylaştığım için son derece mutluluk duyuyorum. Sporcu kardeşimize spor hayatında başarılar diliyorum spora ve sporcuya desteğini esirgemeyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Milli Takım ve Hendek Karate takımı Antrenörü Nurkan Kayacık’a  Çiçek verdi.

Sahneye Çağrılan Ömer Faruk Ateş Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Altın Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır Türki Cumhuriyetlerin Bayrakları ve Altın hediye etti.

Şampiyon olan Ömer Faruk Ateş’e Törene katılanlar tarafından çeşitli hediyeler verildi fotoğraf cekimlerinden sonra Ödül Töreni sona erdi.

















Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2020, 17:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184