Sofu’dan Sporculara Tam Destek

Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası’na katılacak olan genç sporculara destek ziyaretinde bulundu.

Sofu’dan Sporculara Tam Destek


Bulduğu her fırsatta Hendekli gençler ve sporcularla bir araya gelerek istişarelerde bulunan Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, Hendek Güreş İhtisas Kulübünü ziyareti sonrası 13-17 Mart tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşecek olan Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası’na katılacak olan genç sporculara destek ziyaretinde bulundu.
Antalya’daki Şampiyonaya katılmak üzere yola çıkacak olan sporcuları ziyaret eden Sofu, ben de siyah kuşak bir tekvandocuyum. Bir şampiyonluğum var. Ama siz daha çok şampiyon olun diye çok çalışacağız, bu doğrultuda ihtiyaçlarınızı karşılayacağız dedi. Hendek’in geleceğinin teminatının gençler ve çocuklar olduğunu ifade eden Sofu, şampiyonada müsabakalara girecek olan sporculara başarılar diledi.

Hendek’i hep birlikte Şampiyonlar Ligine taşıyabiliriz

Sporcu ve antrenörlerle her fırsatta istişare eden ve destek sözü veren Sofu, Hendek’in sahip olduğu potansiyelin farkındayız. Bunu avantaja çevirmemiz gerekiyor. Birçok spor dalında ciddi çalışmalar ve organizasyonlar gerçekleşiyor. Bu konuda spor dallarının çeşitlendirilmesinde ve desteklenmesinde elimizden geleni yapacağız ve inşallah Hendek’imizden şampiyonlar çıkartacağız. Sadece sporda değil, kültür ve sanatta da başarılı çalışmalar yapacağız ifadelerini kullandı.


Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184