Spor Camiası Uludere’de İftarda Buluştu

Hendek Güreş İhtisas Kulübü geleneksel ıftar programı Hendek Uludere tesislerinde geniş katılımla gerçekleşti

Spor Camiası Uludere’de İftarda Buluştu


Programa Ak Parti 27 Dönem Milletvekili adayı  Ali Inci, Hendek Belediye başkanı  İrfan Püsküllü ,Ak parti ilçe başkanı Ali Kemal Sofu ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye meclis üyeleri, Sivil toplum örgütü temsilcileri,  Hendek Milli eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar, güreş il temsilcisi  Secati EKER,  Spor kulübü başkanları ve  yöneticileri ve sporcuları, Sabah arama kurtarma, Trac Sakarya şubesi, Sake, Hakut, Umke 112 ekipleri,  veliler, Güreş Milli takımı hocaları ve Sporcuları ,Pamukova gençlik hizmetleri,  spor ilçe müdürü Mehmet Atmaca, Düzce belediyesi Güreş kulübü,  Yağlı güreş baş pehlivanları, Hendek avcılar ve atıcılar dernek başkanı Yavuz Korkmaz ve yönetimi, ilçemizdeki Amatör futbol kulübü baskan ve yönetimleri geniş katılım gerçekleştirdiler.

İftar sonrası Hendek güreş ihtisas kulübü başkanı olarak iftar programını düzenleyen Harun Kaynak yaptığı selamla konuşması ile değerlendirmelerde bulundu Kaynak sözlerinde’’Hendek artık  başarı hedefliyor başarıya odaklı ama kaliteli, eğitimli ülkesine, vatanına , milletine ,bayrağına sadık ileriye çıkma amaçlı çalışma yapmak zorunda.

1954 Hendek Spor Yeri kuruldu  çok güzel bir başarı ,çok güzel inşallah çok daha iyi yerlere gelecek. Karadeniz zaten Türkiye’nin  artık zirvesinde , güreş Türkiye’nin  zirvesinde, futbolda şuan da artık …

Sporun her analında saf yönde varız. Türkiye’de varız inşallah bu çok daha iyi yerlere gelecek.

Değerli misafirler şuan da Hendek Güreş İhtisas Kulüp Başkanı adına konuşuyorum,  ama kızlarında bu yönde çok büyük hizmetleri olmuş olan öncelikle… Başkanımız Sayın Ali İNCİ ve Milletvekillerine çok teşekkür ediyorum. Akabinde Feyzullah Köstereli Başkan aldu oradan inanılmaz iyi yönde Avrupa ve dünya dereceleri yapıyordu. Bayrağımıza teslim etti inşallah bizde aynı şekilde ordan devam etmeye çalışıyoruz.

Şu anda altı tane milli sporcumuz ,Yıldızlar ve Gençler Takımında şuanda Dünya da ve Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek  sporcularımız kulübümüzden çıktı. ne mutlu bizlere. Önümüzde ki ay  5-8 Temmuz Allah’ın izniyle inşallah Hırvatistan Dünya şampiyonası var. Yıldızlar Dünya şampiyonası var. Milli takımlarımız yarısı Hendek’ten Sakarya’dan. Şampiyonaya katılacak olan arkadaşlarımızı tek tek sahneye davet ediyorum. Takım halinde Türkiye şampiyonası olan Türkiye karate takımına teşekkür ediyoruz.

 

Daha sonra söz alan Hendekspor Kulüp Başkanı Zafer Çakmak yaptığı konuşmada’’ Biz Hendek’te Sporun bir marka olduğunu biliyorduk zaten,  gençlerimize de inanmıştık. Burada emeği geçen birçok insan var, bu değerler kolay yetişmiyor. Tabiki bu bunun  arkasında aileler de var sizlere bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere Hendek Sporumuz Bal Ligi’ne yükseldi, bu bir başarı hikâyesidir. Bu başarıda herkesin emeği var. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Spora verdiğiniz destek içinde önce aileler olmak üzere tüm yöneticilerimize ayrıca teşekkür ediyorum, saygılarımı sunar . Teşekkür ederim’’dedi.

 

Ali İnci  yaptığı selamlama konuşmasında‘’ Biz bir yola çıktığımız zaman bir beden eğitimi öğretmeni değil, üniversitede okuyan bir 22 yaşında  genç olarak önce Hendek,  sonra Sakarya’dan beden eğitimi öğretmenleri yetiştirmek için bir yola çıktık. Bunu başardık elhamdülillah, daha sonra öğretmenliğim dönemimde bunu sürdürdük. Daha sonraki dönemde ise ot minderleri üzerinde şampiyonlar yetiştirdik. Milli takımlara verdik, bugün Üniversitede öğretim görevlisi arkadaşlarımız var, ama milli formayı giyen o dönemdeki gençlerimiz  öğretmenken Dünya ikincisi çıkardık. Güreş milli takımının hocalığına getirildim.

Ama buradan uzak yerlere sürüldük, bizi sürenlere dedik ki bu koltukları sizin altınızdan alacağız. Aldık ta Elhamdülillah, sonra ne oldu, benim çok sevdiğim sporumu Hendek’imin tümüne, Türkiye’de adından yalnız Türkiye’de değil asla Sakarya’da değil Dünya’da ve Avrupa’da adından söz ettirilen sporcuları yetiştirmeye başladık ve her yıl karatesinden, güreşinden, muay- thai den baktığımız zaman şampiyonlar daima Hendek’e geliyor ve ödüllendiriliyor. İnşallah bu devam edecek, devam ettiğini görmekte bizi mutlu ediyor.

 Şimdi Dünya şampiyonasına gidecek gençlerimiz burada.  Efendim bizim için artık Dünya Şampiyonu olmak bize Hendek’imize uzak bir yer olay değil. Benim gençlerim artık Dünya ve Avrupa şampiyonu olmada hiçbir sıkıntıları yok.

Yalnız bir yer var Olimpiyat; karateyi de,  güreşi de  bekliyorum olimpiyatlardan. Peki yalnız güreş ve karate ile mi alakalı hayır. Voleybol ile baktığımız zaman da aynı futbolla da baktığımız zaman şuan amatör spor kulübümüzde 5 takımımız var hayır arkadaş bir tane takım olsun hayır beş tane. Şimdi sayın Hendek sporun kulüp başkanı.

Zafer bey Bal ligine Hendek’imizi çıkardı. İnşallah bir kademe daha yukarıya gidecek , bizde Milletvekiliniz olarak bunu yapacağız. Ancak şuanda yalnız Hendek değil, kapsamı değiştirdim Sakarya’nın tümündeki gençlik benim için önemli. Sakarya spor da benim için çok önemli. Allah nasip ederse önümüzdeki yıl Sakarya spor hak ettiği yerde olacaktır. Gençlerimizde daha yukarılarda olacaktır. Sakarya’mızda da çok daha farklı yerlerde olacaktır.

Ben Şimdiden gelecek bayramınızı kutluyorum tutmuş olduğunuz oruçları Allah kabul eylesin 24 Haziran da yine sporun içinden gelen anneler ve babalar olarak hangi siyasi partiden olursanız olun bu derece mücadele eden bir kardeşiniz olarak Ak Partinin 5. Sırasındayım desteğinizi beklediğimi ifade eder Hepinizi saygıyla sevgiyle muhabbetle selamlıyorum’’ dedi.

Program resim çekimleri ile sona erdi.

















Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2018, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184