SPORUN KALBİ HENDEK’TE ATIYOR

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Şampiyonları ödüllendirdi.

SPORUN KALBİ HENDEK’TE ATIYOR


Bursa’da yapılan Balkan Şampiyonası’nda, Balkan Şampiyonu ve Balkan üçüncüsü olan sporcular Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti. Antrenör Zafer Başar, Başkan Püsküllü’ye forma hediye etti.

Bursa’da yapılan 14-16 Yaş Balkan Şampiyonası’nda Hendek Güreş İhtisas Kulübü Sporcuları 58 kiloda Serhat Kırık Balkan Şampiyonu olurken 53 kilo da Kürşat Can Kaya Balkan 3.’sü oldu. Şampiyonlar, Kulüp Başkanı Feyzullah Köstereli, Antrenörleri Zafer Başar ve Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Müdürü Aydın Dinç ile birlikte, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ziyaret ettiler.
Hendek, Güreşte Türkiye’nin en iyi takımı

Hendek Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli,  2016 yılında, Türkiye’de alt yapıda bir numara olma hedeflerini gerçekleştirdiklerini belirterek, Ferdi olarak Avrupa ve Dünya Şampiyonları çıkardığımız kulübümüzde, takım halinde ilk kez az bir farkla yıldızlarda Türkiye üçüncülüğünü aldık. Miniklerde de yine takım halinde açık ara farkla Türkiye birinciliğini alarak, güreşte Türkiye’nin en iyi takımı olduğumuzu bir kez daha gösterdik diyerek, bu başarılarda en büyük desteği veren Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ‘ye teşekkür etti.
Gençlerimizi spora yönlendirmeliyiz

Başkan Püsküllü, Balkan Şampiyonlarını ve Antrenörlerini tebrik ederek, Gençlerimiz Hendek’imize yine bir şampiyonluk kazandırdılar. Bundan sonraki şampiyonalarda Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonlukları bekliyoruz. Hendek’te her alanda şampiyonlarımız var. Gençlerimizi spora teşvik etmeliyiz, ailelerde bu konuda çocuklarını yönlendirmelidir. Gençlerimiz rahatça antrenman yapacakları tesislerimiz mevcuttur. Güreş İhtisas Kulübümüz bu konuda örnek bir tesistir. Tesisimizde Milli Takım Sporcularımız da kamp yapıyorlar. Sporun kalbi Hendek’te atıyor dedi.

Püsküllü, Balkan Şampiyonu Serhat Kırık ve Balkan Üçüncüsü Kürşat Can Kaya’yı altınla ödüllendirdi.

Hendek Belediyesi Güreş Antrenörü Zafer Başar, Başkan İrfan Püsküllü ’ye eşofman hediye etti.


Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2016, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184