SULTANLAR HIZ KESMİYOR

Yeni Hendekspor, hazırlıklarını ciddi bir şekilde sürdürüyor.

SULTANLAR HIZ KESMİYOR


Yeni Hendekspor İdris Demir antrenörlüğünde 2nci Lig’de başarı arayacak. Geçtiğimiz sezon 3ncü Lig’de başarılı olarak, adını Türkiye Bayanlar Voleybol 2nci Lig’ine yazdıran Yeni Hendekspor, sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Hendek Atatürk Spor Salon’unda İdris Demir, Servet Aslıbay ve Koray Turgut önderliğinde devam ettiren Sultanlar, çalışmalarını ciddi bir şekilde sürdürüyorlar. Sakarya’lı sporcular ile Türkiye’de bir çok il takımlarını geride bırakan Hendek ilçesi ekibi Sakaryaspor ve Büyükşehir gibi ekipleri de geride bırakmıştı. Hendek Belediyesi ve ilçe Sivil toplum Kuruluşlarının desteğinin artarak devam etmesi bekleniyor.

Yeni Hendekspor Bayan Voleybol 2014-15 Sezonunda 2nci Lig’de güçlü rakipler arasında başarı arayacak. Filenin Sultanları ilk sınavında Bolu Belediyespor,  ile karşılaşacak. Ardından Bartın Polisgücüspor’u evinde ağırlayacak.

Demir 38 yaşında

Yeni Hendek Spor’un başarılı antrenörü İdris Demir’e sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.  Sporcular tarafından çok sevilen başarılı antrenör kendisine yapılan sürpriz doğum günüyle 38 yaşına girdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2014, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184