Yenimahalle Doludizgin

1.Amatör Küme C Grubu’nda 3’ncü hafta maçında Hendek Yenimahallespor, Hendek Sentetik Sahası’nda Yağcılarspor ile karşılaştı.

Yenimahalle Doludizgin


İlk yarıda çok etkili bir oyun oynayan Yenimahallespor devrenin sonunda Ünal’ın 45 ve 45+2’de attığı gollerle soyunma odrasına2-0 önde gitti. İkinci yarıda 63’te Sefa ile birde penaltı atışından yararlanamayan Hendek Yenimahallespor 80’de Alperen ile farkı üçe çıkardı. Kalan dakikalar başka gol getirmeyince maçı 3-0 kazanan Hendek Yenimahallespor puanını 9’a yükseltti. 


Moralli kahvaltı

Hendek Yenimahallespor’da, Yağcılarspor ile oynanacak müsabaka öncesi yönetim, takıma Bayraktepe Tesisleri’nde kahvaltı verdi. Kahvaltıya Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Kulübün Onursal Başkanı Cevat Özgür, Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli katıldı. Son derece keyifli geçen kahvaltı sonunda Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Kulübün Onursal Başkanı Cevat Özgür, kulübün onursal başkanı ilan edildi.

H.Yenimahalle: 3

Yağcılarspor: 0

Saha: Hendek Suni

Hakemler: Ertan Bozdemir** Beytullah Yiğit** İbrahim Katırcı**

H.Yenimahalle: Serdar** Gökhan** Ali** Olcay** Onur** Arafat** Burak** Ünal** (Emre) Sezer* Levent** Enes** (Alperen**)

Antrenör: Osman Yazıcı

Yağcılarspor: Necmettin** Recep** Serkan** Ömer** Adnan** (Muhammet*) Soner** Kudret** Okan M.* Oktay* Erdinç* (Halim) Kubilay** (Gürkan**)

Antrenör: Ahmet Kahveci

Goller: Dk.45-45+2 Ünal, Dkt.80 Alperen (Hendek Yenimahalle)



Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2019, 18:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184