Yenimahallespor Gümbür Gümbür Geliyor

1.Amatör küme temsilcimiz Hendek Yenimahallespor transfer görüşmelerini tamamlamasının ardında sezon hazırlıklarına başlıyor.

Yenimahallespor Gümbür Gümbür Geliyor


24 kişilik kadrosunu tamamlayan ve gençlere ağırlık veren Hendek Yenimahallespor Antrenörler Osman Yazıcı ve Orhan Kumru nezaretinde çalışmalarına 18 Ağustos Pazar günü (yarın) sahaya inerek başlayacak.

Yenimahallespor son olarak Akçakocaspor’dan Orta saha Mehmet Ali Bahadır, Erenlerspor’dan Muhammet Ali Üstün, Sapancaspor’dan Stoper Alptuğ Yılmaz, Yeşilyurtspor’dan defans oyuncusu Hakan Yılmaz, ve Sakaryaspor alt yapısından yetişen forvet Sinan Ay ile anlaşmaya vararak 24 kişilik kadroyu tamamladı.

1.Amatör küme temsilcimiz Hendek Yenimahallespor 18 Ağustos Pazar günü Hendek stadında yapacağı antrenmanla sezon hazırlıklarına başlayacak.

Yenimahallespor Basın Sözcüsü Sinan İskefiyeli “ Sezon hazırlıklarımıza transferlerimizi tamamlayarak 24 kişilik kadromuz ile başlayacağız. Gençlerimize ve alt yapıya önem vererek yolumuza devam edeceğiz. Amacımız Hendek’te futbola katkı sağlamak. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yenimahallespor Kulübü Başkanı Vural Tutkun ise sezon öncesi transferleri tamamladıklarını söyleyerek genç ve dinamik kadroyla sezon hazırlıklarını sürdüreceklerini söyledi.



Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2019, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184