Yenimahallespor İlk Yarıyı Lider Tamamladı

Sakarya 1. Amatör küme temsilcimiz Hendek Yenimahallespor sezonun ilk yarısını lider olarak tamamladı.

Yenimahallespor İlk Yarıyı Lider Tamamladı


Sakarya 1. Amatör Küme C grubunda bulunan Hendek Yenimahallespor, sezonun ilk yarısını 4 puan farkla lider olarak tamamladı.


Sezon başında iyi bir Yönetim kurulu oluşturup hedefini süper amatör kümeye çıkmak olarak belirleyen Yenimahallespor sezona Antrenör Osman Yazıcı ve Vedat Yavuz ile çok iyi bir başlangıç yaptı.


Haftada 3 idman yaparak maçlara hazırlanan Yenimahallespor 8’de 8 yaparak çok iyi bir seri yakaladı. Sonrasında şanssız bir yenilgi ve beraberlik moraller bozulsa da son hafta maçını kazanarak ilk yarıyı 4 puan farkla lider tamamladı.
İlk yarının değerlendirmesini yapan yönetim ve teknik ekip bazı futbolcularla yollarını ayırma kararı aldı.

Antrenörler Osman Yazıcı ve Vedat Yavuz talepleri doğrultusunda gerekli görülen yerlere transferler yapan Yenimahallespor yönetiminin futbolculara ve teknik ekibe güveni tam.

İkinci yarıda maçların daha da zorlu geçeceğini söyleyen yöneticiler hazırlıklara hemen başladıklarını ve bu disiplin ile çalışmaları halinde sezon sonunda hedefe mutlaka ulaşacaklarını söylediler.
Hendek Yenimahallespor sporcuların dinleneceği lokalinde en kısa sürede hizmete açmayı planlıyor. Hendek’in en büyük Mahallesi olan Yenimahallespor’u hak ettiği yere çıkarmakta kararlı olan yönetim kurulu ve teknik ekip kendilerine şimdiye kadar destek veren herkese teşekkür ederek bundan sonrada herkesin desteğini beklediklerini söylediler.

Son olarak sezonun ikinci yarısında başta Hendek takımları olmak üzere mücadele edecek tüm takımlara başarılar dileyen Yönetim Kurulu kendi takımlarına da çok güvendiklerini ifade ettiler.


Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2019, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184