YENİMAHALLESPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

2. Amatör Küme Merkez 1. gurubunda Hendek temsilcisi Yenimahallespor evinde Sakarya Caddesispor'u konut etti.

YENİMAHALLESPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR


Hendek Atatürk stadın da oynanan karşılaşmada Hendek Yenimahallespor oyuna hızlı başladı ve Dakika 17'de Muammer kendisinin yarattığı atakta kaleciyi geçerek topu ağlarla buluşturdu takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu sefer sahneye Dakika 25'de Uğur çıktı ve ceza sahasına girmeden uzaktan vurduğu harika şut ile rakip ağları havalandırdı durumu 2-0'a getirdi ve ilk yarı sonucunu belirledi.
İkinci yarıya yine hızlı başlayan Yenimahallespor birçok gol pozisyonunu değerlendiremedi. Dakika 54'de Sakarya Caddesispor'un Alişan'ın attığı golle aradaki farkı 1'e indiren golü kaydetti. Dakika 62'i gösterdiğinde Sakarya Caddesinden Alişan Yenimahallespor'lu oyuncuya yaptığı faulde hakem Mehmet Akıncık penaltı noktasını gösterdi ve Alişan'a direk kırmızı kart gösterdi.

Topun başına Muammer geçti ve ters köşe yaparak durumu 3-1'e getirdi. Hendek Yenimahallespor ataklarına devam ederken İsmail'in çıktığı atakta golü buldu ve durumu 4-1'e yaptı. Dakikalar 82'i gösterdiğinde yine sahnede İsmail vardı ve takımının beşinci kendisinin ikinci golü kaydetti. Sakarya Caddesispor'dan Erkut dakika 85'de yapmış olduğu atakta golü buldu ve maçın sonucu belirleyen golü kaydetti.

Bu sonuçla Hendek Yenimahallespor Çarşamba günü yapacağı Sakarya Çarkspor karşılaşmasından alacağı galibiyetle rakibi Yenialandüzüspor'un yenilmesi durumunda Hendek Temsilcisi Yenimahallespor Kazimiyespor'un ardından adını 1. Amatör Kümeye yazdıran ikinci takım olacak.


Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2017, 14:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184