Yeşiller Gençlikspor 1 Puanla Başladı

1. Amatör küme temsilcilerimizden Yeşiller Gençlikspor Ligin ilk karşılaşmasında Yeni Alandüzüspor ile 1-1 berabere kaldı.

Yeşiller Gençlikspor 1 Puanla Başladı


Yeşiller Gençlikspor rakibi Yeni Alandüzüspor ile oynadığı karşılaşmanın 13. dakikasında Talha Saraç’ın pasını iyi değerlendiren Yusuf Emre golünü attı ve skoru 1-0 yaptı.

Rakip Yeni Alandüzüspor’un 40. dakikada bulduğu penaltı atışını gole çevirerek skora dengeyi getirirken, karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere sonuçlandı.

Karşılıklı atakların yer aldığı karşılaşmanın ikinci yarısında gol sesi çıkmayınca her iki takımda sahadan birer puanla ayrıldı.
Diğer yandan sezon öncesi Yönetimini oluşturan Yeşiller Gençlikspor’da Kulüp Başkanı olan Serkan Öksüz maç sonrası futbolcuları ağırladı.

2010 yılında Kulüp Başkanı Serkan Öksüz’ün de aralarında bulunduğu bir grup genç tarafından kurulan Yeşiller Gençlikspor, Yönetimin Mahalledeki gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve sportif faaliyetler bulunmak amacıyla kuruldu.

Başkan Serkan Öksüz, birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu bir ortam oluşturmanın gayretini sarf ediyoruz. Gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak istiyoruz. Bunun içinde Kulüpleşme adına birçok proje üzerinde çalışıyoruz ifadelerine yer verdi.


Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2019, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184