Yeşillerspor Deplasmandan Puansız Döndü

Sakarya 1. Amatör Ligi A gurubu lideri Alaağaçspor, Hendek temsilcisi Yeşillerspor’u Erenler stadında konuk etti.

Yeşillerspor Deplasmandan Puansız Döndü


Alaağaçspor, Yeşillerspor’u 5-2 gibi farklı bir skorla mağlup ederek liderliğini korudu.

Karşılaşmanın ilk yarısına atak başlayan Alaağaçspor, 21 ve 26'da Adem, 30'da Zafer ve 31. Dakikada Enes’le bulduğu goller ile 4-0 öne geçerken, gollerin ardından Yeşillerspor 45 dakikada Muhammet Enes ile ilkyarının skorunu belirledi.

2. yarıya atak başlayan taraf yine Alaağaçspor oldu. Girdiği bir çok gol pozisyonunu değerlendiremeyen Alaağaçspor 54. dakikada Adem kendisinin 3. takımın 5. golüne imza atarak hattrick yaptı.

Bu gole Yeşillerspor’un golcü oyuncusu Muhamed Esen kendisinin ve takımının 2. golü ile cevap verirken karşılaşmanın da skorunu belirlemiş oldu.

Maç bitiminde başlayan fırtına dolayısıyla tribünde asılan dev Türk Bayrağının ipi kopup yırtılma tehlikesi ile karşı karşıya kalınca Alaağaçspor’lu Futbolcular ve Yöneticiler uzun uğraşlar sonrası kopan ipi tekrar terine bağladılar.


Alaağaç Spor: 5

Yeşiller Spor: 2

Saha: Erenler


Hakemler Seçkin Tezcan***Hakan Işık***Metin Ardıç***


Alaağaç Spor:Şener*** Murat Enes***Tunahan***Yavuz***Zafer****Fırat***Adem****Bora*** Furkan***Sadullah***Onur***(Yusuf***)


Ant: Mustafa Demir


Yeşiller Spor:Gökhan** Emre**Emin**Yusuf Emre**İlker**Melih Can**Serkay**Emre Ç**Ömer**Muhammet E3nes***Yunus Emre**(Emre A**)


Ant: Muammer Arslan


Goller: Dk 21, 26, 54 Adem, Dk 30 Zafer, Dk 31 Enes (Alaağaçspor) Dk 45, 69 Muhammet Enes (Yeşillerspor)


Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2019, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184