Zafer Çakmak İddialara Cevap Verdi

Hendekspor Başkan Adaylığı ile ilgili kulis haberleri dolaşan Zafer Çakmak iddialara cevap verdi.

Zafer Çakmak İddialara Cevap Verdi


Spor kamuoyunda ismi Hendekspor Başkan Adaylığı için konuşulan Hendekli İşadamı Zafer Çakmak, iş seyahati dönüşü Başkan adaylığı ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Değerli Spor Kamuoyu;

Son günlerde Basında çıkan Hendekspor Kulübüne Başkan Adayı olacağım haberlerini sadece Spor Kamuoyunun gönül arzusu gelişmeleridir.

Fakat 19 Hazirandan bugüne Hendekspor Kulübümüze Başkan Adayı olmam ve Yönetim kurmam adına Spor, Siyaset ve İş Dünyasındaki dostlarımızın yoğun teveccühünün de şahsım adına gurur verici olduğunu ifade etmek isterim.

Tarihi 70 yıl öncesine dayanan Hendekspor Kulübümüzde, Cenab-ı Allah Başkan ve Asbaşkan olarak görev yapmayı şükürler olsun nasip etti. Kulübümüzün tarihinde ilk defa BAL Ligine çıkmak Başkan sıfatı ile şahsıma nasip oldu. İkinci yıl Kulübümüzde Asbaşkan olarak BAL Ligi‘ni ikinci sırada başarı ile bitirdik.

Bu yıl bildiğiniz üzere Kulübümüzün Başkanı Sayın Sadettin Meraklı ve Yönetimi olarak çeşitli sebeplerden dolayı devam etmeme kararı aldık, Kulübümüz için bu karar umarım hayırlı olur.

Değerli Hendekspor Ailesi; Hendekspor artık hedefini belirlemiş marka bir kulüptür. Hendek Halkı layık olduğu seviyede sportif başarı bekleyen bir vizyona sahip olduğunu kimse unutmasın! Hendekspor ‘da hedef küçültülemez. Bizler ilk göreve geldiğimizde olmaz denilen birçok başarıyı büyük hedefler koyarak, çok çalışarak, Hendek Belediye Başkanımız, Hendekspor Yönetimi ve Hendek Halkının takımına olan desteği ile başardık. Bilinmelidir ki, Hendekspor her zaman halkının önceliğidir. Geçmişte olduğu gibi gerektiğinde Hendekspor için tekrar elimizi taşın altına koymaktan da kaçmayız.

Bu vesile ile Hendekspor Kulübü Kongresinde kesinlik ile Başkan veya Yönetici adayı olmadığımı beyan ediyor, 07 Temmuz 2019 Pazar günü yapılması planlanan Hendekspor Kulübümüzün olağan üstü kongresinde Aday olacak Başkan ve Yönetimlere de yürekten başarılar diliyorum.

Benden yana haklarım helaldir.

Saygılarımla
Zafer Çakmak


Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2019, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184