HENDEKLİ MÜTEAHHİTLERE FİBER ALT YAPI BİLGİLENDİRMESİ

Türk Telekom tarafından Hendekli Müteahhitlere Telekom altyapısı ve son teknoloji fiberleşme hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

HENDEKLİ MÜTEAHHİTLERE FİBER ALT YAPI BİLGİLENDİRMESİ


Hendekli Müteahhitler, Hendek Belediye Meclis Üyesi ve Tutkunlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Vural Tutkun’un girişimleri ve Hendek Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen Hendek’te Fiberoptik İnternet Alt yapısı hizmet alımı, Telekom altyapısı ve son teknoloji fiberleşme konulu konferansta bir araya geldi.
Atlantis (HGM) Düğün salonunda düzenlenen bilgilendirme konferansına Hendek’in önde gelen Müteahhit ve İnşaat firmalarının yanı sıra, Hendek Belediye Personelleri, Mimarlar, Mühendisler ve Elektrik Teknisyenleri katıldı.

Türk Telekom İstanbul Bölge Müdürlüğü Gpon Teknolojileri konusunda uzman mühendislerinin Teknoloji değişimleri hakkında bilgilendirmeleri ile başlayan konferansta İnşaat Firmaları ve Müteahhitlerin fiber alt yapı sistemleri için nasıl bir alt yapı hazırlamaları gerektiği hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
Yapılan bilgilendirmelerin ardından Türk Telekom Sakarya Bölge Sorumlusu İlhan Felekoğlu ve Planlama ekip lideri Emre Metin fiber alt yapı hizmetleri hakkında bilgiler vererek katılımcıların sorularını cevapladı.
Konferans ile katılımcılara geniş ve kapsamlı bilgilendirme çalışmaları yapan Türk Telekom ekipleri organizasyonu oluşturan ve ortak çalışmak istedikleri sektörler ile kendilerini bir araya getiren Hendek Belediye Meclis Üyesi ve Tutkunlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Vural Tutkun ve Hendek Belediyesi’ne teşekkür ettiler.


Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2017, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184