Hendek Gündem

Hendek Jandarmasından Uyuşturucuya Geçit Yok

ASAYİŞ

İstihbaratı değerlendiren Hendek Jandarması çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi.

Hendek'te uyuşturucu madde imal ve ticaretini yaptığı öğrenilen bir eve baskın yapıldı, aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgiler göre, Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri yapılan istihbari çalışmalar kapsamında Hendek Köprübaşı Mahallesi'nde İ.E. isimli şahsın uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yaptığına dair alınan duyum üzerine Narkotik Köpek Unsuru ekiplerince şahsa ait ev ve eklentilerine baskın yapıldığı öğrenildi.

Jandarma tarafından yapılan aramalarda; (265) Gr. Metamfetamin, (8700) Gr. Kubar Esrar, (25) Gr. Kenevir Tohumu, (10) kök Kenevir Bitkisi, (23) Adet Skunk Bitkisi, (1) Adet Hassas Terazi, (1) Adet Araç Anahtarı Görünümlü Hassas Terazi, (3) Adet Ruhsatsız Tabanca, (168) Adet Tabanca Mühimmatı, (72) Adet Av Tüfeği Mühimmatı, (1) Adet Esrar Öğütme Aparatı, (2) Adet Dizüstü Bilgisayarı, (1) Adet Kamera Kayıt Cihazı ve Ekranı, (2) Adet Cep Telefonu, (1) Adet Dürbün, (5) Adet Kesici Alet(Bıçak), (1) Adet Uyuşturucu Kullanma Aparatı, (1) Adet Flaş Bellek ve (4) Adet Tabanca Şarjörü ele geçirildiği öğrenilirken, olayla ilgili şüpheli İ.E. hakkında Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal Ticareti (TCK-188), Yasadışı Kenevir Ekimi (2313 S.K. 23. Md.) ve 6136 S.K.M. suçundan işlem başlatıldığı öğrenildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.