Hendek Gündem

BEYLİCE ORTAOKULUNDA SEÇİM HEYECANI

EĞİTİM

Hendek Beylice Ortaokulunda 2014-2015 Eğitim ve öğretim yılı Öğrenci Temsilciliği seçimi büyük heyecana sahne oldu. 10 gün önceden başlayan seçim çalışmalarına dört aday katıldı. Okul panoları ve bahçe duvarları seçim afişleriyle doldu.



Hendek Beylice Ortaokulunda 2014-2015 Eğitim ve öğretim yılı Öğrenci Temsilciliği seçimi büyük heyecana sahne  oldu. 10 gün önceden başlayan seçim çalışmalarına dört aday katıldı. Okul panoları ve bahçe duvarları seçim afişleriyle doldu.

 Demokrasinin olmazsa olmazı olan seçime ufak yaşlarda adapte olan adaylar seçim için ne gerekiyorsa hepsini yerine getirdiler. Öğretmenler tarafından seçim kurulu oluşturuldu. Askı listesine göre her öğrenci imza attı ve oy pusulası ile birlikte sadık kabinine girip oyunu kullandı ve seçim sandığına attı. Yine ayım listeleri hazırlandı ve öğrencilerin gözü önünde açılan sandık oyları tek tek sayılıp tutanağa geçildi.

Seçim sunucunda büyük bir destekle açık ara kazanan 7. Sınıf öğrencisi Hilal Şen yaptığı teşekkür konuşmasında; Kendisine oy veren ve vermeyen herkese çok teşekkür etti.

Öğrencilerin sorunlarıyla birebir ilgileneceğini söyleyen Şen’i özgüveninden dolayı öğretmenleri ve okul müdürü İbrahim Akın tebrik ettiler.

Yorumlar (1)

Adem öz 9 Yıl Önce

Hayırlı olsun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.