Hendek Gündem

SİNCANLI FABRİKASI HEDEF BÜYÜTTÜ

EKONOMİ

Hendek 2.OSB’de faaliyet gösteren Sincanlı Fabrikasında 2016 yılının ilk değerlendirme toplantısını gerçekleştirerek hedef yükseltti.



2.OSB’de faaliyet gösteren Sincanlı Traktör yedek parça
Fabrikasında gerçekleşen 2016 yılı ilk değerlendirme toplantısında Sincanlı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özer, Yönetim kurulu üyeleri Ünal Akuç, Emircan Çelik ve satış personelleri yer aldı.

Sincanlı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özer başkanlığında gerçekleşen değerlendirme toplantısında, talepler görüşüldü. 2016 yılı ile ilgili hedefler belirlendi.

Taleplerin ve değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda 2015 yılında gerçekleştirilen hedefin, 2016 yılında arttırılarak devam etmesi ve fabrikada yapılacak olan yatırımlarında büyümesi sağlanacak.

50 personel ile faaliyet gösteren, yurt dışında 80 ülkeye ihracat yapan SincanlıA.Ş’de 2016 yılı ile birlikte personel sayısı 100’ü aşması planlanıyor. Üretimde kaliteyi arttırmak için yeni laboratuvar kuran ve makinalar alınarak hizmetini sürdürecek.

Traktör yedek parçası satışında Türkiye’de zirvede yer almayı hedefleyen Sincanlı A.Ş bu hedefi doğrultusunda emin adımlarla üretiminde kaliteyi her geçen gün arttırarak devam ettirmeyi planlıyor.

 

Değerlendirme toplantısının ardından Sincanlı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özer “ 1978 yılından bu yana Traktör yedek parça imalatı ile ilgili çalışmalarımızı her geçen gün hedefimizi büyüterek devam ediyoruz. 2016 yılında bütçemizi ve hedefimizi yükselterek kaliteli hizmet vermek için üretimimizi de hızlandıracağız. Her geçen gün büyüyen fabrikamız hem yurt içi satışlarımızda, hem de yurt dışına yapacağımız ihracatlarımızda  artırım sağlayacağız. Bu başarılı performansımızda ve yükselişimizde beni yalnız bırakmayan, yönetim kurulu arkadaşlarıma ve tüm fabrika personelimize teşekkür ederim” dedi.

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.