Hendek Gündem

TÜRKİYE 3’ÜNCÜSÜ, BÖLGE ACENTELERİ 1 OLDULAR

EKONOMİ

Hendekli İş Adamı Ayhan Akdağcı başarıdan başarıya koşuyor.



Sakarya ve ilçelerinde 12 Şubesi ile 28 yıldır hizmet veren Ayhan Akdağcı Sigorta; Neova Sigorta’nın 1900 acentesi içerisinde Türkiye’deki sigorta acenteleri arasında Türkiye 3’üncüsü, Kocaeli Bölge Acenteleri arasında da Bölge 1’incisi oldu.

Aynı zamanda 13 sigorta şirketinin yetkili acenteliğini yapan Ayhan Akdağcı sigorta çalıştığı tüm şirketlerde Türkiye genelinde üst sıralarda derecelere girerek her zaman başarılara imza atmıştır.20.000 müşterisi ile kaliteli ve güvenilir hizmet sunarak Sakarya da öncü acentedir.

 “İş işten geçmeden” sloganıyla 12 Şubesi ile 28 yıldır hizmet veren Ayhan Akdağcı Sigorta, gösterdiği başarılarıyla da adından sıkça söz ettirirken, 7 yıldır devam eden bölge birinciliğine bir yenisini daha ekleyerek haklı gururunu ortaya koydu. Ayhan Akdağcı Sigorta; Neova Sigorta’nın Türkiye’deki 1900 acente içerisinde sigorta acenteleri arasında prim ve üretim çeşitliliği kategorilisinde Türkiye 3’üncüsü, Kocaeli Bölge Acenteleri arasında da Bölge 1’incisi oldu. Bu başarısını Serdivan no;3.5 Kafede kutlayan Ayhan Akdağcı Sigorta kurucusu Ayhan Akdağcı; “Başarımızda emeği geçen tüm personelime ve tüm sigortalılarımıza teşekkür ederim.’’ dedi. Başarı plaketlerini Neova Sigorta Kocaeli Bölge Müdürü Tarık Teoman Sarı’nın elinden alan Ayhan Akdağcı Sigorta personeli; “Başarımız artarak devam edecektir” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.