Hendek Gündem

HENDEK’TE CAĞ KEBAP AÇILDI

GÜNCEL

Kadem Usta Cağ Kebap, düzenlenen törenle hizmete girdi.



Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Caddesi’nde hizmete açılan, Kadem Usta Cağ Kebap’ın açılış törenine 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Kaymakam İdris Akbıyık, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.
Selami Karakadı ve Kadem Işık’ın ortaklığında açılan, Kadem Usta Cağ Kebap’ın açılış töreni öncesi, Selami Karakadı açılışa katılarak kendilerini onurlandıran misafirlere teşekkür etti.

Hendek güzel bir yere doğru gidiyor

25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci de hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, tüm Siyasi Partilerimiz bir arada açılıştayız. Özellikle bu birliktelik ve beraberliği Türkiye’nin özlediğini ve Hendek olarak da bizlerin bunu başardığını ifade ediyorum. Güzel bir açılış yapıyoruz. Hendek’imizde hergün yeni yeni açılışlar yapılıyor. Hendek güzel bir yere doğru gidiyor. İşletme sahiplerine bu müessesenin hayırlı olmasını diliyorum dedi.
Yapılan duanın ardından, Kadem Cağ Kebap’ın açılış kurdelesini, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Kaymakam İdris Akbıyık, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, CHP Sakarya İl Başkanı Ayça Taşkent, işletme sahibi Selami Karakadı hayırlı olsun dilekleri ile birlikte kesti.
Açılış sonrası misafirlere cağ kebabı ikramı yapıldı. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.