Hendek Gündem

Patpat Devrildi 1’i Ağır 3 Kişi Yaralandı

GÜNCEL

Hendek’e seyir halinde giden patpat devrildi, 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Hendek Yenimahalle Abdurrahman Gürses Caddesinde patpat isimli tarım aracı sürücüsünün kontrolünden seyir halinde yan yattı, patta bulunan 1'i ağır toplamda 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Hendek Yenimahalle Mahallesi Abdurrahman Gürses Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan R.Ö. idaresindeki patpat isimli tarım aracı direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yan yattı.

Meydana gelen kazada sürücü R.Ö. (39) ve yolcu olarak bulunan F.D. (57) hafif şekilde yaralanırken diğer yolcu G.T. (58) ise ağır yaralandı.

1’i ağır 3 yaralı

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince hafif yaralanan R.Ö. ve F.D. Hendek Devlet Hastanesine kaldırılırken ağır yaralı olan diğer yolcu G.T. (58) Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Öte yandan kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Öte yandan kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken kontrolünü kaybeden pat pat sürücüsünün yan yattığı da kayıtlarda görüldü.

Vatandaşlardan tepki

Sürekli kazaların meydana geldiği aynı noktada vatandaşlarda tepkilerini göstererek daha önce de talep ettikleri hız kesici tümsek ya da kavşak yapılması noktasında taleplerini yinelediler. Vatandaşlar yetkililere seslenerek burada biri veya birileri can vermeden bir an önce hız kesici tümsek veya kavşak çalışmasının yapılmasını talep ettiler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.