Hendek Gündem

Sakarya Protokolünü Buluşturan Nikâh

MAGAZİN

Sakarya Protokolü, Sakarya'nın ve İlçemizin tanınan Siyasi ismi Şenay Sakal'ın Oğlunun Nikah cemiyetinde bir araya geldi.



Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı kurucu İlçe Başkanı ve Eski Hendek Belediye Meclis Üyesi Şenay Sakal ve Eşi Emel Sakal’ın (Ajıba) Oğulları Enes ile Yunus ve Müyesser Türeyyen (Kurniya) çiftinin kızları Seda ile dünya evine girdi.
Hendek Aşağı Hüseyinşeyh Mahallesinde Sakal Ailesinin evlerinin bahçesinde gerçekleşen Nikâh töreninde Sakarya protokolü buluştu.
Misafirlerini karşılayan Şenay ve Emel Sakal çifti kendilerini yalnız bırakmayan dostları ve sevenleri ile yakından ilgilenirken, düğün cemiyetine gelen misafirlere hazırlanan kır bahçesinde çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Siyasi Temsilciler, Bürokratlar ve iş dünyasının katıldığı Nikâh töreninde Enes ve Seda çiftinin Nikâhını Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce kıyarken şahitliklerini ise çok sayıda Siyasi ve İş adamları yaptı.
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden cemiyete ev sahipliği yapan Sakal Ailesi çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.