Hendek Gündem

İskefiyeli’den İskan Seslenişi

MAHALLELER

Hendek Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli iskan konusuna dikkat çekti.

Hendek Yeni Mahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli, müteahhit firmaların iskan konusunda bahane ürettiklerini belirterek Vatandaşların mağduriyet yaşadıklarını dile getirdi.

Kendisine ait sosyal medya hesabından Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na seslenen İskefiyeli;

“Sn Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na açık çağrı yapıyorum. Yenimahallede bazı mütahitler sattıkları dairelere iskan konusunda türlü bahaneler üretiyorlar.

İnşaata başlarken sedaşdan alınan şantiye elektrik ile şantiye suyunu kurumların bilgisi dışında dairelere bağlantı yapıyorlar. 2-3 yıldan beri oturanlara kurumdan kaçak elektrik kullanıyorsunuz diyerek tebligatlar gönderiyorlar. Müteahhitin hatasından daire sakinleri hırsız durumuna düşüyorlar.Bu konuda işini iyi takip etmediği için Sedaş ve Saski de suçlu durumda.

Sn. Belediye Başkanımızdan vatandaşı bu şekilde madur duruma düşüren müteahhitlerden yaptığı binanın iskanını ve resmi işlemlerini bitirmeyenlere Belediyedeki işlemleri konusunda gerekli yaptırımları uygulamasını talep ediyoruz.

Ödemelerde 1,5-2 kat fazla para alıyorlar. Buradan daire alacak olanlara sesleniyorum, iskanı olmayan daire almayın. İskanı en kısa sürede veririz diyen olursa mutlaka belirli paranızı vermeyin iskan verilince ödemenizi yaparsınız.

En kısa sürede mir müteahhitin yazıhanesinin önünde site sakinleri ile beraber basın açıklaması yapılacaktır.

İşini düzgün yapan müteahhitlerin başımızın üzerinde yeri var, onlara can kurban” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (1)

Hendekli 3 Yıl Önce

Ayk kutlu yapı da vermiyor ordan bahsediyor olabilir

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.