Hendek Gündem

BABAOĞLU’KÖYLERE ÇIKARMA YAPTI

SİYASET

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ,30 Mart yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına hız kesmeden kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla bir araya geliyor ve projelerini anlatıyor.



MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Yeşilvadi, Sukenarı, Hacımbey, Akarca, Karatoprak , Y.Çalıca ve A.Çalıca köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek projeler ve yapacakları hizmetlerle ilgili bilgiler verdi.


Babaoğlu köy ziyaretlerinde bir araya geldiği vatandaşlara “Büyükşehir yasası ile birlikte ilçe merkezimizde bugüne kadar yaşanan sıkıntıların aynısı köylerimizde de yaşanmaya başlayacak.Yaşanacak sorunlardan bir tanesi mevcut yapılarınız ,Ruhsat , İmar ve iskanı olmayan yapılarınızın ve bundan sonra yapılacak yapılarda böyle imkanlar olmayacak.Bundan böyle Belediyeler bu yapılarda proje,İmar ve İskan  çalışmalarını yaparak ücretlendirilecek.Biz göreve geldiğimizde  Belediye  bünyesinde mimarlık ve mühendislik ofislerimiz ile bu binaları vatandaşlarımızın menfaati doğrultusunda bedel almadan yapacağız.Vatandaşlarımıza hizmet noktasında elimizden geldiğince yardımcı olacağız” dedi.

Babaoğlu sözlerine şu ifadelerle devam etti.“30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı.MHP olarak her gün ve her an sahadayız. Vatandaşlarımızla  buluşuyor, projelerimizi anlatıyoruz. Allahın izniyle, hemşerilerimizin teveccühü ile sandıktan zaferle çıkacağız ve sandıklar patlayacak. Bizim derdimiz Hendek’tir . Hendek’te  zafer milliyetçi hareketin olacak. Hemşerilerimizin verdiği oyları bizim namusumuzdur. Bu hassasiyetimizi asla kaybetmeyeceğiz. Sandık görevlilerimize çok büyük işler düşüyor”

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

HENDEK İLÇE TEŞKİLATI

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.