Hendek Gündem

İKİNCİ YARI MİLLİ PROJELERİN ZAMANI OLACAK

SİYASET

Ak Parti 25. dönem Milletvekili ve 26. dönem milletvekil adayı Ali İhsan Yavuz Hendeği gezdi .



İlçe Başkanı
Ali Kemal Sofu ve Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ile beraber ceşitli ziyaretlerden bulunan Ali İhsan Yavuz ilk olarak Sabah esnaf ziyaretleri ile Hendek te güne başladı . Kadın ve Genclik kolları ile  Osmanlı cadırında kahvaltı yaptıktan sonra Kücük sanayi sitesinde esnafları ziyaret ettiler . Sırası ile Rasim Paşa Mahallesindeki esnafları gezdi  , durak fındık fabrikasında işcilere hitap etti. Muamammer sencer caddesindeki esnaflarıda gezen Ali İhsan Yavuz genclerle playstation cafede oyun oynadı , akşam proğramı için Aktefek Dereköy ve Kocatöngel mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Mahallelerin kahvehanesinde vatandaşlara hitap etti.

Ali İhsan Yavuz Konuşmalarından bazı başlıklar

 " Akparti Tek başına geldiğinden Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer . AK Parti ne  yaptıysa  hep veto etti. CHP ile birlikte biri anayasa mahkemesine koştu diğeri veto hakkını kullandı, Ahmet  Necdet Sezerin süresi bitti  . Abdullah Gül Cumhurbaşkanı secildikten sonra Türkiye millileşmeye başladı. Cöpleşen , zamanı gecen yasalar değiştirildi devletin belini büken kanunlar değiştirildi . Akparti millileşme projelerini her alanda gercekleştirmeye başladı . Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ,sanayi hamleleri milli büyük projeler ile bölgesinde her yıl büyüyen ve gelişen  bir ülke oldu . Temel hak ve özgürlük alanında başörtüsü için verilen mücadeleyi hepiniz hatırlarsınız .

millileşme temelleri atıldı

     Bu ülke ilkez kendi tankını kendi füzesini kendi helikopterini ve savaş gemilerini ve kendi özel yazılımlarını ve sayamadığım bir cok savunma silahını yapmaya başladı . Terörle mücadelede artık kimsenin ağzına bakmıyoruz . Kendi silahımızla ordumuzun modernize ettiği ucaklarla kimseye hesap vermeden gidip vurup geliyoruz . Hatırlayın eskiden ucaklar Amerikanın olduğu için bombalama öncesi haber veriliyordu  dolayısıyla ucağın her adımını biliyorlardı . Tanklar Almanyanın parayla aldığımız tankları bile kullanırken Almanlardan izin istiyordu bu ülke . Şimdi 1 ayda yapılan operasyonlara bakın sert ve tavizsiz . Gecen gün Başbakanımız Davutoğlu acıkladı Terörün beli kırıldı diye evet teröristlerin kandille bağları kopartıldı , şimdi şehir yapılanmaları yok ediliyor . Bunlar hep milli projelerle milli yazılımlarla olan şeyler . Dışarıya bağımlı olmadığınız sürece bölgenizde sözünüz gecer . Peki bunlar yeterlimi Hayır , bunlar daha başlangıc hani bir söz vardır . "yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" . Ak Parti ikinci yarıda daha kuvvetli esecek . ilk yarı temeli atıldı şimdi katları cıkacağız" .

Ali İhsan Yavuz Ali Kemal Sofu ve İrfan Püsküllü ile Hendek de ceşitli ev ziyaretleri ve taziye ziyaretlerinde bulundular . Milletvekili Yavuz Gece 23 00 da Hendek proğramı bitince  ayrıldı . 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.