Hendek Gündem

Akova Barışspor’dan 4 Gollü Galibiyet

SPOR

1.Amatör lig Hendek Grup maçında Akova Barışspor ile Hendek Yeşillergençlikspor Hendek suni çim sahada karşılaştı.

Karşılaşmaya Hızlı Başlayan taraf Akova Barışspor oldu 4.Dakikada gelişen atakta  Aepere gol’ü buldu 1-0 öne gecen taraf Akova Barışspor oldu.

Üstünlüğü ele geçiren Akova Barışspor 19.Dakikada Emre ile kazandığı gol ile skoru 2-0 getirdi Yeşillergençlikspor zaman zaman atak geliştirse de gol atma başarısı gösteremeyince ilk yarı Akova Barışspor’un 2-0 üstünlüğüyle kapandı.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte atak geliştiren Hendek Yeşillergençlikspor Sefa’nın ayagından kazandığı gol ile skor 2-1 oldu.

58 Dakikada Akova Barışspor’un geliştirdiği atakta Emre ile skoru 3-1 getirdi.

Her iki takımda atak üstüne atak yapmaya başladı 90+2 Yeşillergençlik M.Enes ile skoru 3-2 yaptı maçın bu skorla bitmesi beklenirken Akova Barışspor geliştirdiği atakla 90+4.Dakikada Emre ile maçın skorunu belirledi 4-2 Haftayı 3.Puan ile kapayan Akova Barışspor Liderliğini de sürdürdü.  

Akova Barışspor:4

Hendek Yeşillergençlikspor:2

Saha: Hendek Suni Çim

Hakemler: Hakan Adlı, Metin Yılmaz Gürfiliz, Mete Toraman

Akova Barışspor:Adem, S.Emirhan, Hakan(Süleyman), Ömer, Burak, Oktay(Serkan), Enes Sözlü(Enes Çalışkan), Güngör, Aepere, Fırat(Yasin), Emre

Hendek Yeşillergençlikspor: Kadir, Çoşkun, Talha, Y.Emre, Sefa, Nizam(Ahmet), Samet Hane(Aytekin), Uğur(M.Enes), Ufuk(Emin), Alperen, Samet Gürsel

Antrenör: Aslan Taşkın

Goller: Dk 4 Aepere,Dk19-58-90+4 Emre(Akova Barışspor) Dk 46 Sefa Dk 90+2 M.Enes(Hendek Yeşillergençlikspor)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.