Hendek Gündem

Egemen Mobilya Hakan’ı Durduramadı

SPOR

Kaymakamlık Kupası günün ilk maçında Hendek Baro, Egemen Mobilya’yı 7-3 mağlup etti.

Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası veteranlar grubu günün ilk maçında Egemen Mobilya ile Hendek Baro karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Hendek Baro 3. Dakikada Danyal ve 5. Dakikada Hakan ile 2-0 öne geçen taraf olurken, gollerin ardından ataklarını sıklaştıran Egemen Mobilya 10. Dakikada Samet ile farkı bire indirdi. Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmanın 15. Dakikasında Hendek Baro Hakan’ın golü ile farkı tekrar ikiye çıkartırken, mücadeleyi bırakmayan Egemen Mobilya 19. Dakikada Selim’in golü ile ilk yarının skorunu belirledi.

Hakan 5 Golle maça damga vurdu

Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın ikinci yarısına atak başlayan Egemen Mobilya 32. Dakikada Selçuk’un golü ile beraberliği sağladı. Beraberliğin ardından ataklarını sıklaştıran Hendek Baro 37. Dakikada Hakan, 38. Dakikada Enes, 46 ve 50. Dakikalarda Hakan’ın golleri ile karşılaşmayı 7-3’lük bir skorla kazandı.

Egemen Mobilya: 3

Hendek Baro: 7

Hakem: Görkem Cesur

Saha: Hendek Orman İşletme

Egemen Mobilya: Ali Ç.,Selçuk, Fatih, Samet, Enes, Selim, Gürkan, Burhan, Ali S., İdris, Engin, Sedat, Ömer.

Teknik Direktör: Selçuk Bilgeç

Hendek Baro: Gökhan B., Cihan, Danyal, İsmet, Gökhan Ö., Cüneyt, Hakan, Vural, Ferdi, Mustafa, Bilal

Teknik Direktör: Fatih Altuntaş

Goller: Dk 3 Danyal, Dk 5, 15, 37, 46, 50 Hakan, Dk 38 Enes (Hendek Baro) Dk 10 Samet, Dk 19 Selim, Dk 32 Selçuk (Egemen Mobilya)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.