Hendek Gündem

Hacıkışlaspor Sahasında Coştu 7-1

SPOR

Hacıkışlaspor Süper Amatör lig B.Grup Maçında Renktaşı Hacımecanspor’u 7-1 skorla yendi.

Süper Amatör lig A.Grup Maçında Hacıkışlaspor İle Hacımercanspor  Hacıkışla sahasında karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya ev sahibi Hacıkışlaspor başladı ilk atak Hacıkışlaspor’dan geldi topla buluşan Gürkan’ın vuruşu 1. Dakikada filelerle buluştu 1-0.

Golle birlikte bocalayan konuk ekip Hacımercanspor 6.Dakikada Y.Emre  10 ve 13.Dakikalarda Burak 23.Dakikada ise Yunus’un Hacıkışlaspor Adına kaydettikleri goller ile ilk yarıyı 5-0 önde kapadı.

İkinci yarı başlama vuruşuyla birlikte ev sahibi Hacıkışlaspor kazandığı top ile atak yaptı 46.Dakikada İslam Skoru 6-0 yaptı.

İlk yarıya göre daha derli toplu oynayan konuk ekip Hacı mercanspor 71.Dakikda geliştirdiği atakta Erhan ile golü buldu skor 6-1 oldu.

Karşılıklı ataklarla deva eden karşılaşma 89.Dakikada Y.Emre ile bir gol daha bulan ev sahibi Hacıkışlaspor Maçın skorunu belirledi 7-1 bu skorla Haftayı 3.Puan ile kapayan taraf ev sahibi Hacıkışlaspor oldu.

Hacıkışlaspor:7

Hacımercanspor:1

Saha: Hacıkışla

Hakemler:Furkan Şen, Önder Demir, Metin Ardıç

Hacıkışlaspor:Tamer, M.Can(İslam), Recep Ali, Kadir, Bayram, Müslüm(Hakkı), Yasir(Nazmi), Burak, Gürkan(Emre), Y.Emre, Yunus(Yücel)

Teknik Sorumlu: Hayri Çolakoğlu

Hacımercanspor: Metin, Sefer Batu(Ö.Faruk), Engincan, Ensar, Yaşar(Mustafa), Çetin, Erhan, Avnican(Alperen), Tolga, Berkan, Tufancan(Osman)

Teknik Sorumlu: Bayram Ay

Goller: Dk 1 Gürkan Dk 6-89 Y.Emre Dk 10-13 Burak Dk 23Yunus 46 İslam (Hacıkışlaspor) Dk 71 Erhan(Hacımercanspor)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.