Hendek Gündem

HENDEK’Lİ KULÜPLER’DEN ORTAK KARAR

SPOR

Hendek'in Süper Lig ve Amatör Lig Futbol Takımları Başkan, Yönetici ve Antrenörleri bir araya geldi.



Hendek Gençlik Merkezi toplantı salonunda yapılan toplantıya, Akovaspor, Hacıkışla, Yeni Hendekspor, Hendek Gençlikspor, Hendekgücü, Hendek Dereköy, Hendek Boğazspor, Kazımiye, Yenimahalle, Yeşilyurt ve Yeşillerspor takımlarının Başkan, Yönetici ve Antrenörleri katıldı. Bazı Kulüp ve Yöneticileri ise telefon ile katıalrak yapılacak oluşuma tam destek verdiklerini açıkladı.

Toplantı hakkında konuşan Akovaspor Antrenörü Ali Kemal Yener, burada toplanmamızın sebebi 20 Ocak’ta yapılacak olan ASKF seçimlerinde aday olacak Başkanlardan 1 tanesine tek vücut olarak destek verebilmek ve birlikteliğimizi sağlayabilme adına toplandık.
Bu anlamda Hendek’li kulüpler olarak ortak karar alarak adayımızı destekleyeceğiz diyerek kulüp temsilcilerinin düşünce ve önerileri soruldu.

Kulüp temsilcilerinin düşünce ve önerileri sonrasında ortaya çıkan isimler değerlendirilerek ortak karar olarak Yılmaz Kuzey ismi ön plana çıktı. Kulüp Temsilcileri 20 Ocak’ta yapılacak olan ASKF seçimlerinde Yılmaz Kuzey’i destekleyeceklerini ifade ettiler.

Yorumlar (1)

mahmu kilic 9 Yıl Önce

Alinan karar cok guzel insallah sonu iyi olur gec bile kalindi sayglarimla

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.